25. september 2013

KS-DAGEN 2013 – sæt billeder på din faglighed og vind et gavekort

I KS vil vi gerne vide, hvad der gør dig unik. Tag et billede med din smartphone, der viser, hvordan du skaber værdi i netop dit job, og læg det ud på Facebook, Instagram eller Twitter forsynet med hashtagget #ksdagen2013.

Vi præmierer det bedste og mest kreative billede med et gavekort til saxo.com på 300 kr. 

I KS arbejder vi selv hårdt på at skabe værdi for vores medlemmer.


Vi arrangerer eksempelvis karrieresamtaler. #ksdagen2013


Vi ”klipper” de mest relevante jobopslag. #ksdagen2013


og … nå ja, så holder vi din saddel tør i regnvejr. #ksdagen2013

Sådan deltager du i konkurrencen:
Hvis du har en profil på Facebook, Twitter og Instagram, så start med at uploade et billede. Skriv derefter en kort tekst til billedet, hvor hashtagget (nummertegnet, #) efterfølges af ksdagen2013 (#ksdagen2013). Husk, at privatindstillingerne på din profil skal tillade, at andre end dine venner/følgere kan se billedet. Du er også velkommen til at sende billedet direkte til KS på jak@kommunikationogsprog.dk

Om konkurrencen
Vinderen trækkes blandt alle billeder, der er uploaded på Facebook, Instagram eller Twitter med det korrekte hashtag, eller billeder sendt direkte til KS på jak@kommunikationogsprog.dk. Konkurrencen udbydes af Kommunikation & Sprog, Hauser Plads 20, 1127 København K. Vinderen trækkes blandt alle svar fredag d. 1. november. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Vi kontakter dig direkte via de kontaktoplysninger, som fremgår af billedet eller din profil. Hvis du ikke har nogen kontaktoplysninger eller bruger et alias-navn, så bedes du venligst videresende billedet direkte til os, så vi har mulighed for at kontakte dig.

Du kan stadig nå det!

Hvis du ikke allerede er tilmeldt KS-DAGEN d. 30. oktober, så er der er stadig ledige pladser.