9. oktober 2013

Konkurrence: Tag et billede af din faglighed

Hvordan ser din faglighed ud? Og hvorfor er det en god ide at kunne beskrive den?

Disse spørgsmål og mange flere kan du få svar på ved at deltage i KS DAGEN 2013, som vi afholder den 30. oktober i København.
KS DAGEN 2013 er gratis for alle KS-medlemmer og her får du mulighed for at arbejde med at sætte ord og billeder på den værdi du og din faglighed skaber for din virksomhed.

De fleste af os er meget kompetente i vores arbejde. Men vi er måske ikke lige så kompetente, når det handler om at forklare hvorfor vores faglighed er uundværlig for virksomheden.

På KS-DAGEN 2013 har vi fået firmaet SPARK, som er eksperter i at designe og facilitere bæredygtige forandringer, til at stå for en energifyldt dag for alle KS-medlemmer, som er i job. En af de ting, vi skal arbejde med i løbet af dagen, er at sætte billeder på vores faglighed.
Men allerede inden KS DAGEN 2013 kan du øver dig. Vi holder nemlig en konkurrence i at tage billeder af faglighed.

Sådan deltager du i konkurrencen:
Hvis du har en profil på Facebook, Twitter og Instagram, så start med at uploade et billede. Skriv derefter en kort tekst til billedet, hvor hashtagget (nummertegnet, #) efterfølges af ksdagen2013 (#ksdagen2013). Husk, at privatindstillingerne på din profil skal tillade, at andre end dine venner/følgere kan se billedet. Du er også velkommen til at sende billedet direkte til KS på jak@kommunikationogsprog.dk
Vinderen trækkes blandt alle billeder, der er uploaded på Facebook, Instagram eller Twitter med det korrekte hashtag, eller billeder sendt direkte til KS på jak@kommunikationogsprog.dk. Konkurrencen udbydes af Kommunikation & Sprog, Hauser Plads 20, 1127 København K. Vinderen trækkes blandt alle svar fredag d. 1. november. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Vi kontakter dig direkte via de kontaktoplysninger, som fremgår af billedet eller din profil. Hvis du ikke har nogen kontaktoplysninger eller bruger et alias-navn, så bedes du venligst videresende billedet direkte til os, så vi har mulighed for at kontakte dig.

Du kan stadig nå det!
Hvis du ikke allerede er tilmeldt KS-DAGEN d. 30. oktober, så er der er stadig ledige pladser. Du tilmelder dig via vores hjemmeside.