23. august 2016

Kommunikationsforeningen er gået konkurs

Alle Kommunikationsforeningens aktiviteter er stoppet fra og med konkursen. Djøf har købt konkursboet og undersøger nu, hvilke dele de kan fortsætte eller tilbyde i en anden form.

Kommunikationsforeningen har igennem en længere periode haft økonomiske problemer. Det har ikke været en hemmelighed, og man har blandt andet forsøgt sig med en redningsplan, et navneskifte og en ændret kontingentopkrævning. Tiltagene har åbenbart ikke virket, og nu har Kommunikationsforeningen begæret sig konkurs.
Alle Kommunikationsforeningens aktiviteter er stoppet fra og med konkursen, men Djøf har købt dele af konkursboet og undersøger nu, hvilke dele man kan fortsætte eller tilbyde i en anden form.
Djøf tilbyder medlemmerne Kommunikationsforeningen gratis medlemskab indtil årsskiftet. Man bliver ikke automatisk medlem af Djøf, men skal melde dig aktivt ind.

-    I KS synes vi jo, at vi vil være et mindst lige så naturligt valg som Djøf, og vi har derfor besluttet at tilbyde Kommunikationsforeningens medlemmer gratis medlemskab af KS indtil årsskiftet. Vi håber, at mange vil prøve os af, og for eksempel deltage i KS Dagen 2016 i København, hvor de vil kunne møde en stor gruppe fagfæller, siger KS-formand Per Lindegaard Hjorth.

Han beklager Kommunikationsforeningens konkurs.
-    Vi har haft en godt samarbejde med Kommunikationsforeningen i mange år, blandt andet om faglige arrangementer, og her har DKF, som det hed indtil for får måneder siden, bidraget med at sætte kommunikation på dagsordenen og højne medlemmernes faglighed. Det må også være ærgerligt for alle de mange frivillige, der har lagt et stort stykke arbejde i foreningen, siger han.

Der foregår i øjeblikket en debat om konkursen på de sociale medier. Du kan for eksempel følge med i debatten på Kommunikationsforeningens Facebook-side
Kommunikationsforum
Journalisten