9. september 2015

Kommunikation og journalistik under lup

Til eventet vil chefredaktør i Brain Gain Group Mathias Lund Schjøtz sætte fokus på, hvordan der arbejdes med politisk kommunikation og journalistik i Danmark. Vi snakker om alle fordommene og går bag om de vante forestillinger om, at samarbejdet mellem kommunikatører og journalister på Christiansborg er ren skyttegravskrig. Mathias vil interviewe Benjamin Rud Elberth, Digital Chef og specialist i digital kommunikation hos Geelmuyden Kiese; Therese Rokkjær Birch, Christiansborg-journalist for DR, Naja Dandanell, tidligere Christiansborg-journalist for Information og Berlingske samt Anders Frandsen, fhv. særlig rådgiver for Connie Hedegaard og Charlotte Sahl-Madsen.

Der bliver også mulighed for at stille egne spørgsmål og efterfølgende er der uformel networking med en øl i hånden og sprød loungemusik i højtalerne.
Eventet er et samarbejde mellem Brain Gain Group og Kommunikation og Sprog og er det første i en række af tre. Senere på efteråret tager vi fat på emnerne ”Public Affairs og PR - hvordan og hvorfor?” og ”Fra kommunikation til bundlinje”

Læs mere og tilmeld dig