24. juni 2020

"Koblingen mellem mennesker og virksomhed interesserer mig mest"

/files/assets/news/catrine-1-credits.jpg

Cathrine Holm-Nielsen fra KS hovedbestyrelse træder ind i KS’ ekspertpanel. ”KS repræsenterer faget, hvordan det udvikler sig og hvordan medlemmerne skaber værdi, og Ekspertpanelet giver vigtige bidrag til den debat, så det glæder jeg mig til at være med til,” siger hun.

”Jeg er glad og beæret over at blive inviteret med i Ekspertpanelet. I forhold til KS er Ekspertpanelet en vigtig aktivitet.  Via panelet får vi i organisationen input, som styrker KS som repræsentant for faget. Det er et sted, hvor man kan udfordre tingene, og jeg glæder mig til at bidrage og deltage i diskussionerne,” siger Cathrine Holm-Nielsen.
Cathrine er medlem af KS’ hovedbestyrelse, repræsentantskab og formand for Kommunikationspolitisk Udvalg. ”Både Ekspertpanelet og Kommunikationspolitisk udvalg støtter op omkring KS faglige strategi, og jeg håber at kunne være bro mellem de to instanser,” siger hun.

Til daglig er Cathrine Holm-Nielsens titel ’Head of Global Talent Acquisition’ hos LEO Pharma. Hun har arbejdet med talent attraction, og inden for det employer branding, rekruttering og onboarding, siden hun blev kandidat fra CBS i 2007.

”Det handler om at brande virksomheden overfor potentielle medarbejdere, og det er netop koblingen mellem mennesker og virksomhed, der interesserer mig. Jeg har altid været mere interesseret i at fokusere på  mennesker og organisatoriske værdier, end på produkter og deres funktioner,” siger hun.

”Mit felt er kombinationen af HR og eksternt rettet kommunikation, så kommunikation som disciplin og de tendenser eller redskaber der gør sig gældende her, er også relevante inden for mit felt, ” siger Cathrine Holm-Nielsen.

Læs mere om KS’ Ekspertpanel og se hvem der er medlem

Edit page