23. august 2017

Hvordan kan vi blive bedre til at måle kommunikation?

Du kan bidrage med din viden om kommunikationsmåling i en kort spørgeundersøgelse med 10 spørgsmål om, hvordan danske organisationer bruger måling i deres kommunikationsarbejde.

I praksis er effektmåling af kommunikation desværre stadig en stor udfordring i mange organisationer i både den private og offentlige sektor - men hvorfor? Og hvordan kan vi blive bedre?

Igennem det sidste år har Kommunikation & Sprog støttet aktivt op om etableringen af K1, Danmarks nye kommunikations-community. Nu har K1 lanceret en kort spørgeundersøgelse med 10 spørgsmål om, hvordan danske organisationer bruger måling i deres kommunikationsarbejde, og vi håber, at du vil støtte op om den og give din besvarelse med.
Som tak modtager du en komplet analyse af alle undersøgelsens resultater, når den er færdig i september.

Sammen med analysen modtager du også 10 eksperters bedste råd til, hvordan du kan komme i gang med måle effekten af jeres kommunikation!

Ud over rapporten, du modtager, kan du se med 28. september, når analysens konklusioner for første gang præsenteres på konferencen Measurement Day 2017, som live streames gratis.

Her er to links du kan vælge imellem, hvis du vil deltager i undersøgelsen:

https://measurementday.dk/measurement-day-2017/undersoegelse-kommunikati...
 
https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=9XUT9ESD36CP