14. september 2015

Hold snitterne fra mit sprog!

Hold snitterne fra mit sprog!

DF vil gøre Dansk Sprognævn til dommer over godt og dårligt sprog. Men myndige mennesker skal ikke stå til regnskab for deres dansk over for nogen.

Kilde:Politiken.dk

Obel-bevilling skal styrke klassisk humaniora

En bevilling fra Det Obelske Familiefond gør det muligt for AAU at tiltrække nye forskningstalenter inden for fagene dansk, engelsk, tysk, spansk og musik.

Det Obelske Familiefond har bevilget 4,2 mio. kr. til fire eliteph.d.-stipendier inden for klassisk humaniora på Aalborg Universitet. Målet er i den forbindelse at styrke og fremtidssikre internationaliseringen af den humanistiske forskning på AAU ved at tiltrække forskningstalenter inden for fagene dansk, engelsk, tysk, spansk og musik.

Kilde: AAU.dk

Flygtninge skal have adgang til uddannelse

Der er brug for nytænkning på uddannelsesområdet, hvis Danmark skal yde en ægte humanitær indsats og samtidig få gavn af de mange veluddannede flygtninge, der kommer til landet. Københavns Universitet beder om lov til at give studiepladser, videre- og efteruddannelse til en del af flygtningene.

Kilde: KU.dk

Forbrugerne hader reklamer

KLUMME: Eller gør de nu også det? Hvad hvis reklamer er relevante? Og hvorfor bliver vi ved med at gentage en påstand, når den ikke understøttes af virkeligheden.

Skal man tro branchemedierne, er reklamer i 2015 omtrent lige så velkomne som Jehovas Vidner, lige så relevante som McDonald’s advarsel om, at deres friske kaffe er varm, og lige så troværdige som politikerne under den netop overståede valgkamp.

Kilde: Markedsføring.dk