7. september 2016

Har du styr på dine kompetencer? Hvis ikke, kan du få det

KS’ kompetenceskemaer kan være et første skridt mod en bedre forståelse af dig selv og dine kompetencer. Ved at udfylde dem får du et samlet overblik over dine erfaringer, så du kan drage nye konklusioner og se nye sammenhænge mellem din uddannelse og dit arbejdsliv.

Et af de typiske spørgsmål vi får fra mange medlemmer er, hvordan man bedst bliver mere klar på sine kompetencer. Hvordan danner man sig et overblik over et arbejdsliv? Hvordan formidler man sine erfaringer når man skifter spor? Hvilke erfaringer har man gjort sig under sin uddannelse, som kan være særligt relevante fremadrettet? Hos Kommunikation og Sprog vil vi gerne tilbyde dig de bedste muligheder for at afklare og udvikle dine kompetencer. Vi har derfor udviklet en række skemaer, som kan hjælpe dig på vej.

Skemaernes formål er at lave en liste over de kompetencer og erfaringer, du har fået ud af dit arbejdsliv, din uddannelse eller dine enkelte ansættelser. Ved at udfylde dem får du et samlet overblik over dine erfaringer på området, og kan på den baggrund drage nye konklusioner og sammenhænge gennem din uddannelse og arbejdsliv. Det kan være et første skridt mod en bedre forståelse af dig selv og dine kompetencer.

Du kan finde skemaerne på vores hjemmeside:
Vil du have overblik over et enkelt job eller projekt?
Vil du have overblik over hele dit arbejdsliv?
Vil du have overblik over dine uddannelser og efteruddannelser?

Kommunikation og Sprog tilbyder også kompetencevejledning gennem kurser, feedback og enkeltsamtaler. Så hvis skemaerne har inspireret dig til at arbejde videre med din faglige profil, er du altid velkommen til at kontakte os.