30. september 2015

Gør en digital forskel ved hjælp af KS-DAGEN

Så er vi helt klar med programmet for KS-DAGEN 2015 – KBH, der finder sted den 5. november. Temaet er ”Din digitale fremtid” og I har mulighed for at høre topledere og eksperters cases, erfaringer og bud på det, der kommer. Sammen skal I desuden udvikle idekataloget til, hvordan virksomheder og organisationer sprogligt og kommunikativt klæder sig på til fremtiden … så I fremadrettet kan gøre en endnu større forskel – og få endnu større succes.

237 KS-medlemmer har allerede tilmeldt sig.
De kommer til at få ny viden med blandt andet følgende programpunkter:

Digitaliseringens krav og muligheder
Hør hvordan digitaliseringen er i gang med at radikalt at forandre forretningen og relationen til borgere, kunder og brugere i offentlige institutioner, private virksomheder og kulturinstitutioner. Og få indblik i hvordan forandringerne giver nye muligheder og stiller nye krav til dig som kommunikations- og sprogprofessionel.
Mød: Louise Paludan, kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen, Karin Hindkjær, kommunikationsdirektør i COOP og Lise Korsgaard, kommunikationschef på SMK – Statens Museum for Kunst

Din digitaliseringsguide
En powerworkshop, hvor du giver og får input til hvordan du som kommunikations- og sprogprofessionel kan hjælpe din organisation til succes i den digitale fremtid.
/ved Jacob Søby Bang, Strategize

Digitaliseringens løsninger 1: Massemedierne gentænkt
Lær af en af de brancher, som digitaliseringen har forandret mest markant, og få indblik i, hvad der skal til for, at I selv fremadrettet kan samarbejde med massemedier og lykkes med at sætte dagsordener i den nye medievirkelighed.
/ved Jens Jørgen Madsen, Digital redaktør på Berlingske Tidende

Digitaliseringens løsninger 2: Interessentinvolvering på nye måder
Hør hvordan man som organisation kan medtænke digitale løsninger, når man vil involvere og skabe engagement blandt centrale interessenter
/ved Mie Gudmundson; Chef for Center for Politik og Strategi, Fredensborg Kommune.
 
Digitaliseringens løsninger 3: Big data i din værktøjskasse
Hør hvordan digitaliseringen giver nye muligheder for at bruge big data til at designe og segmentere jeres sprog og kommunikation på nye måder.
/ved Martin Glarvig, stifter og direktør, Geomatic a/s

Bedre brug af kommunikationsfunktionen
Workshop med fokus på, hvordan du kan sikre, at din virksomhed får større glæde af kommunikationsfunktionen og af dig som kommunikations- og sprogmenneske i den omstillingsproces, som digitaliseringen vil give.
/ved Jacob Søby Bang, Strategize

Men det er ikke alt. Se hele programmet og tilmeld dig her