20. april 2016

Gå-hjem-møde: Din guide til den gode grundfortælling

Hvordan skaber vi den gode grundfortælling, som både favner virksomhedens fundament, retning og DNA – og som samtidig motiverer og engagerer de mange interessenter, som virksomheden har?

En stærk grundfortælling rækker både langt ind i virksomheden og langt ud til både kunder, potentielle medarbejdere, investorer og konkurrenter. I sidste ende kan en vel-implementeret grundfortælling være afgørende for om virksomheden kan tiltrække og fastholde de medarbejdere, kunder og investorer, der er brug for. En god grundfortælling skabes indefra – og forgrener sig i stort set alle virksomhedens aktiviteter.

På gå-hjem-mødet vil du høre nærmere om:
• Hvad den gode grundfortælling er – og hvad den kan gøre for virksomheden
• Hvordan vi skaber vores egen grundfortælling i virksomheden
• Hvordan vi folder grundfortællingen ud i organisationen – fx i forbindelse med forandringsprocesser og employer branding

Gå-hjem-mødet vil være en blanding af inspiration, cases og konkrete øvelser, hvor du som deltager bliver introduceret til værktøjer, du kan gå hjem og arbejde direkte videre med i din egen organisation.
Oplægsholder er Senior Advisor og projektleder Nete Findsen fra Open. Open arbejder med eller involverende intern kommunikation for en lang række af Danmarks største virksomheder.

Sted: KS lokaler Hauser Plads
Tid: 11. maj 2016 kl. 17-20
Tilmeld dig her