27. marts 2019

Freelancere og selvstændige har (mindst) lige så meget brug for at forsikre sig

/files/assets/news/ikke-navngivet2-0.jpg

Du har sikkert allerede forsikret din bolig og dit indbo mod ulykker. Men har du som freelancer eller selvstændig tænkt over også at forsikre din virksomhed?

Altså forsikre dig mod tyveri af det, du bruger erhvervsmæssigt, for det ansvar, du kan pådrage dig mod indbrud i din netbank eller hacking af din computer?

Det er som freelancer eller selvstændig mindst lige så vigtigt at forsikre sig, som det er som privatperson. Grunden er den simple; at hvis noget går galt, så kan det ramme dig på dit levebrød.

KS har længe tilbudt en professionel ansvarsforsikring til en yderst attraktiv pris. Men nu udvider vi tilbuddet, således at du kan tegne en lang række forsikringer, som dækker stort set alle dine forsikringsbehov som freelancer eller selvstændig. Og også disse forsikringer er til en yderst attraktiv pris.

Vi kalder det KS Erhvervsforsikring, og det kan du læse om her, hvor du også kan få svar på spørgsmål.

Vi har også andre tilbud og værktøjer til dig, der er freelancer eller selvstændig. Læs mere på hjemmesiden. Og hvis ikke du allerede er medlem af KS’ Freelancenetværk, så synes vi, at du skal til at blive det.

Du melder dig ind her (kræver log-in).

Edit page