19. juni 2019

Fra tanke til handling - brug nudging i dine projekter

/files/assets/news/morten.jpg

KS FYN inviterer til foredrag om nudging. Mød manden der har opfundet talende affaldscontainere og designet redskaber til en bedre intern adfærd i organisationer.

Morten Ploug Henriksens foredrag Nudging på arbejdspladsen handler om at give mennesker et kærligt puf (nudge) i situationer, hvor intentionen er der, men handlingen mangler.

Det handler om at lave små adfærdsændringer i hverdagen og dermed opnå en positiv effekt for en selv og for andre. Et af de mest kendte eksempler er fluen i toilettet, som får mænd til at ramme mere præcist, og dermed reducerer behovet for rengøring.

Man lærer om nudging, og hvordan man kan bruge det i ens egen hverdag. Foredraget giver flere gode redskaber og feedback på de løsninger, som man udvikler i løbet af workshoppen.

Arrangementet byder samtidig på snacks og specialøl på Anarkist i Albanis gamle tappehaller.

Nudging og bæredygtighedsløsninger

Morten Ploug Henriksen er uddannet cand.merc. og er specialist i kulturel branding, adfærdsdesign og bæredygtighed. Her forbinder han forbrugerkultur med kommercielle strategier og innovativ eksekvering af nye tiltag.

De sidste fem år har han undervist og holdt foredrag med et underholdende og kompetenceudviklende fokus. Hans foredrag involverer stærke cases med effekt.

Til dagligt udvikler Morten Ploug Henriksen nudging og bæredygtighedsløsninger for offentlige og private virksomheder i hele landet. Han har bl.a. udviklet talende affaldscontainere, adfærdsregulerende tiltag til skoler og designet en række redskaber til en bedre intern adfærd i organisationer.

Morten introducerer antropologiske metoder og praktiske redskaber, som bruges internationalt i bureauer, der arbejder med adfærdsdesign og design tænkning.


Arrangementsdato:

Tirsdag, 2. juli 2019 - 18:00 til 21:30

Tilmeldingsfrist:

Fredag, 28. juni 2019 - 12:00

Adresse:

Anarkist: Albanigade 20, 5000 Odense C

Edit page