12. december 2018

Fra alle os til alle jer: Glædelig jul

Alle I KS ønsker hermed alle KS'ere en glædelig jul og et godt nytår. Nyhedsbrevet er tilbage 10. januar 2019. Læs en julehilsen fra KS-formand Per Lindegaard Hjorth her.

Kære KS’ere

I 2018 kunne I som KS-medlemmer for første gang deltage i en medlemstilfredshedsundersøgelse, hvor vi kan sammenligne resultaterne for KS med resultaterne for mange andre fagforeninger, også akademikerorganisationer.

Undersøgelsen viste en tilfredsheds- og loyalitetsscore på indeks 79. Det er et flot resultat, som betyder, at tilfredsheden og loyaliteten over for KS ligger højere, end analyseinstituttet MSI Research, som gennemførte undersøgelsen og som gennemfører samme undersøgelse for en lang række andre organisationer, tidligere har målt hos nogen akademikerorganisation.
De seks indsatsområder som vi målte på – Image, Interessevaretagelse, Medlemstilbud, Kommunikation Rådgivning og Udbytte af medlemskabet - vurderes alle højt. Rådgivning vurderes højest med en score på Indeks 85. Det er en score, der ligger langt over gennemsnittet på Indeks 78 i MSI-undersøgelser.

Jeg er naturligvis meget tilfreds med det flotte resultat. Og lover jer, at KS ikke
vil ’hvile på laurbærrene’, men fortsat arbejde for at sikre at den høje medlemstilfredshed og loyalitet fortsætter.

Et andet resultat, vi kunne være tilfredse med i 2018, er resultatet af overenskomstforhandlingerne. Det blev et langt og sejt træk og længe så det ud til, at vi kunne ende i en storkonflikt. Den undgik vi heldigvis.
Nu, hvor det er vinter og julen nærmer sig, og jeg tænker tilbage på de dage, er det særligt det store sammenhold der betyder noget. Det var i kraft af det, at vi nåede et så flot resultat.
Det er noget vi kan bygge videre på.

Jeg ønsker alle KS’ere en glædelig jul og et godt nytår.
Jeg glæder mig til at møde rigtig mange af jer i alle kroge af Danmark i det nye år.

Per Lindegaard Hjorth
Formand for Kommunikation og Sprog

Edit page