Fortæl os om dig

6.000 KS-medlemmer har fået vores undersøgelse om fag og arbejde i deres indbakke – men hvad handler den om?

Kommunikation og Sprog udbyder en bred vifte af fag- og karriereydelser for vores medlemmer. Hvert år afholder vi over 150 gratis arrangementer, vi udbyder et bredt udvalg af efteruddannelsestilbud, og vi vejleder vores medlemmer om deres job og karriere. Vi er passionerede om at være en forening med en stærk faglighed, og vi har en ambition om konstant at udvikle vores medlemstilbud. Vi vil nemlig gerne udbyde de mest aktuelle kurser, give den bedst mulige og fagligt begrundede vejledning, og generelt forbedre vores forståelse af vores medlemmer og deres hverdag.

For at støtte op om den ambition ønsker vi at vores medlemstilbud skal bygge på helt aktuel viden om vores medlemmers arbejdsliv, faglige interesser og fremtid på arbejdsmarkedet. Vi har derfor sendt en undersøgelse ud til alle KS-medlemmer i arbejde, hvor vi spørger ind om alt fra stillingsbeskrivelser og jobindhold til jeres perspektiv på arbejdsmarkedet og ønsker for fremtiden.

Efter besvarelserne er færdigindsamlede over de næste par uger, vil de bliver analyseret og behandlet internt over sommeren. Og så vil vi bruge dem til at sikre, at vi bredt i organisationen fortsat har tilbud som imødekommer vores medlemmers arbejde, drømme og ambitioner.