Flere henvendelser til KS om opsigelser

/files/assets/news/matthew-waring-mjaoiige14e-unsplash.jpg
15. december 2022
Af Anne Nimb

Vi er inde i en periode, hvor vi i KS får flere henvendelser om nedskæringer både på offentlige og private arbejdspladser – og dermed opsigelser af KS´ere.

Tøv ikke med at kontakte KS, hvis Er du én af dem, der er ramt eller bliver ramt af nedskæringer på din arbejdsplads.

Skriv til os her

Det gælder både, hvis du konkret bliver varslet opsagt – eller hvis der på din arbejdsplads er drøftelser i forbindelse med kommende nedskæringer. Vi kan rådgive om procedurer, der skal følges, og hvordan du er stillet i den sammenhæng. Vi kan også i mange situationer være med til at forhandle dine vilkår i forbindelse med en opsigelse.

Bliver du tilbudt en frivillig fratrædelsesordning er det også en god idé at kontakte KS for at drøfte konsekvenser af en sådan aftale, inden du beslutter dig. Dette for at sikre, at du træffer din beslutning på et så oplyst grundlag som muligt.

Foto Unsplash

Kommunikation

Bestyrelsen for DM Kommunikation er nu på plads

De ni medlemmer af bestyrelsen for DM Kommunikation, der bliver en realitet, når KS fusionerer med DM 1. november, er nu udpeget. Der er seks tidligere medlemmer af KS’ hovedbestyrelse og tre medlemmer er udpeget af DM. KS’ forperson Cathrine Holm-Nielsen bliver forperson for en fagligt stærk sektorbestyrelse med bred repræsentation, siger hun.

KS

Ekstra penge på din pensionsopsparing i PFA Pension

Hvis du har KundeKapital på din ordning i PFA, så har du fået ekstra penge ind på din pensionsopsparing den 1. april 2024.

Kommunikation

HA Kom overlever

CBS lukker ikke fem HA-uddannelser, som de havde varslet. De lukker tre og to bevares, heriblandt HA Kom. Det er glædelige nyheder. Flere uddannelser skal dog igennem en omfattende revision i forbindelse med kandidatreformen. Det meddeler CBS.

Edit page