Flere henvendelser til KS om opsigelser

/files/assets/news/matthew-waring-mjaoiige14e-unsplash.jpg
15. december 2022
Af Anne Nimb

Vi er inde i en periode, hvor vi i KS får flere henvendelser om nedskæringer både på offentlige og private arbejdspladser – og dermed opsigelser af KS´ere.

Tøv ikke med at kontakte KS, hvis Er du én af dem, der er ramt eller bliver ramt af nedskæringer på din arbejdsplads.

Skriv til os her

Det gælder både, hvis du konkret bliver varslet opsagt – eller hvis der på din arbejdsplads er drøftelser i forbindelse med kommende nedskæringer. Vi kan rådgive om procedurer, der skal følges, og hvordan du er stillet i den sammenhæng. Vi kan også i mange situationer være med til at forhandle dine vilkår i forbindelse med en opsigelse.

Bliver du tilbudt en frivillig fratrædelsesordning er det også en god idé at kontakte KS for at drøfte konsekvenser af en sådan aftale, inden du beslutter dig. Dette for at sikre, at du træffer din beslutning på et så oplyst grundlag som muligt.

Foto Unsplash

Job og karriere

Skal vi arbejde mere eller skal vi arbejde smartere?

Vi skal ikke hylde at hente børn sent eller at arbejde til sent. Vi skal heller ikke hylde at hente tidligt. Det er ikke alle, der har mulighed for det. Vi skal derimod hylde et arbejdsmarked og en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet og til at arbejde smartere.

KS

Socialdemokraterne har glemt noget vigtigt

I et åbent brev til fremtrædende socialdemokrater minder Akademikerne om de højtuddannedes bidrag til det danske samfund. ”Der er grund til at huske socialdemokraterne på den værdi, akademiske medarbejdere bidrager med, samt betydningen af et højt uddannelsesniveau og nem adgang til uddannelse i det danske samfund,” siger Cathrine Holm-Nielsen.

Kunstig intelligens

Fire roller: Her kan AI bidrage til intern kommunikation

Introduktionen af nye generative AI-værktøjer kan over tid ændre den interne kommunikation radikalt, mener Jonas Bladt Hansen (billedet), der er rådgiver i intern kommunikation. Han peger selv på fire forskellige roller, hvor AI kan gøre den interne kommunikation hurtigere, bedre og endda mere inkluderende.

Edit page