Flere henvendelser til KS om opsigelser

/files/assets/news/matthew-waring-mjaoiige14e-unsplash.jpg
15. december 2022
Af Anne Nimb

Vi er inde i en periode, hvor vi i KS får flere henvendelser om nedskæringer både på offentlige og private arbejdspladser – og dermed opsigelser af KS´ere.

Tøv ikke med at kontakte KS, hvis Er du én af dem, der er ramt eller bliver ramt af nedskæringer på din arbejdsplads.

Skriv til os her

Det gælder både, hvis du konkret bliver varslet opsagt – eller hvis der på din arbejdsplads er drøftelser i forbindelse med kommende nedskæringer. Vi kan rådgive om procedurer, der skal følges, og hvordan du er stillet i den sammenhæng. Vi kan også i mange situationer være med til at forhandle dine vilkår i forbindelse med en opsigelse.

Bliver du tilbudt en frivillig fratrædelsesordning er det også en god idé at kontakte KS for at drøfte konsekvenser af en sådan aftale, inden du beslutter dig. Dette for at sikre, at du træffer din beslutning på et så oplyst grundlag som muligt.

Foto Unsplash

Løn og ansættelse

Hvad nu, hvis der bliver storkonflikt

Vi har i den seneste tid fået en række henvendelser om ”hvad nu hvis der bliver storkonflikt – bliver jeg så omfattet”? Her kan du læse, hvordan du skal forholde dig.

Job og karriere

Der er plads til forbedring for seniorerne

Der er behov for mere fleksible rammer for de seniorer, der vælger at blive på arbejdsmarkedet.

Job og karriere

Kurser kan være online eller fysiske, men de skal helst være korte

Foretrækker du at kunne sidde derhjemme med en god kop kaffe og få dine kurser digitalt, helst om morgenen? Eller vil du hellere på fysiske kurser, så skal det bare være om aftenen? Det har vi blandt andet spurgt KS’erne om og her kan du læse hvad I har svaret.