Flere henvendelser til KS om opsigelser

/files/assets/news/matthew-waring-mjaoiige14e-unsplash.jpg
15. december 2022
Af Anne Nimb

Vi er inde i en periode, hvor vi i KS får flere henvendelser om nedskæringer både på offentlige og private arbejdspladser – og dermed opsigelser af KS´ere.

Tøv ikke med at kontakte KS, hvis Er du én af dem, der er ramt eller bliver ramt af nedskæringer på din arbejdsplads.

Skriv til os her

Det gælder både, hvis du konkret bliver varslet opsagt – eller hvis der på din arbejdsplads er drøftelser i forbindelse med kommende nedskæringer. Vi kan rådgive om procedurer, der skal følges, og hvordan du er stillet i den sammenhæng. Vi kan også i mange situationer være med til at forhandle dine vilkår i forbindelse med en opsigelse.

Bliver du tilbudt en frivillig fratrædelsesordning er det også en god idé at kontakte KS for at drøfte konsekvenser af en sådan aftale, inden du beslutter dig. Dette for at sikre, at du træffer din beslutning på et så oplyst grundlag som muligt.

Foto Unsplash

CV og ansøgning

3 måder, du kan bruge ChatGPT til din jobsøgning

Har du overblik over alle de forskellige måder, du kan bruge ChatGPT i din jobsøgning? Hvis ikke, så får du her 3 måder, du måske ikke lige havde overvejet, med konkret vejledning i, hvordan du gør. Du kan for eksempel bruge den som sparringspartner inden en jobsamtale.

Sprog

Sprognævn dropper nyt komma

Efter 30 år opgiver Dansk Sprognævn at få danskerne til at elske nyt komma og vil ikke længere anbefale det frem for grammatisk komma i Retskrivningsordbogen.

KS

Netværksfacilitatorer i KS mødes i netværk

Nyt netværk for netværksfacilitatorer skal give ny inspiration, mulighed for at videndele med andre og sparring på din rolle som frivillig netværksfacilitator.

Edit page