22. juni 2016

Faglig sommerlæsning

Hvis du har lyst til et par faglige indspark i løbet af sommeren, kan du følge med i KS’ sommerudgave af torsdagsnyhedsbrevet.

Generelt anbefaler vi i KS, at I som medlemmer holder fri fra jobbet, når I har ferie og slapper helt af, så I kan møde friske på jobbet, når ferien er slut.

Men det er ikke alle, der foretrækker af kaste sig over skønlitteratur, krimier eller skønne digte, når de ligger på stranden. Nogle vil gerne læse noget fagligt.

Til jer, og alle I andre, der kun holder ferie en del af tiden – eller måske venter til senere – giver KS en mulighed for at fordybe sig i nogle af de faglige artikler, vi har produceret de seneste måneder, bare i en helt anden, mere mobil og læsevenlig form.

Mens det normale torsdagsnyhedsbrev holder sommerferie – og det gør det fra nu, indtil uge 32 – sender vi i stedet hver torsdag en mail med et par lækre artikler, som du kan læse hvor og hvornår du vil.

Artiklerne er ordnet tematisk, så vi kommer rundt om seks forskellige emner i løbet af de seks uger, og der skulle være noget for enhver smag.

Rigtig god sommer.