3. februar 2016

Er du klar på dine kompetencer? Her er et par tilbud og redskaber

Er du i tvivl om dine kompetencer, og om du kan holde den bedste elevatortale? Har du svært ved at skrive et knivskarpt CV og motiveret ansøgning, som på bedste måde fremhæver din kernefaglighed? Eller er du bare i tvivl om, hvordan du bruger din uddannelse og erhvervserfaring fremadrettet?

Kommunikation og Sprog tilbyder løbende hjælp til, at du på bedste vis kan sælge dine kompetencer. Det gør vi både ved at tilbyde redskaber og information, personlig hjælp og vejledning, og løbende kurser i kompetenceudvikling og afklaring.
1. Redskaber. Du kan på Kommunikation og Sprogs hjemmeside altid finde inspiration og redskaber til kompetenceudvikling. Blandt andet på vores sider om Job og karriere.
2. Kurser. Vi holder løbende kurser om kompetenceudvikling i hele landet, hvor du sammen med andre medlemmer kan få inspiration og sparring om din faglighed. Du kan følge med i vores kalender, hvor du også kan finde andre spændende kurser. De kommende kurser i foråret er den 29.2 i Aarhus, den 10.3 i København, den 19.4 i Odense og d. 23/5 i Aalborg.
3. Personlig vejledning. Endelig kan du altid, hvis du er i tvivl om hvordan du bedst får dine kompetencer frem i lyset, få en karrieresamtale i Kommunikation og Sprog. Vores hold af karriererådgivere altid klar til at hjælpe, og tager udgangspunkt i netop din situation og dine ønsker. Du kan læse mere om vores karrierevejledning og booke en tid her.