8. juni 2016

Ekstra penge ind på din pensionsordning

Med en pensionsordning i PFA Pension kan du i disse dage glæde dig over at få lidt ekstra ind på din opsparing. Pengene stammer fra PFA’s særlige overskudsdeling, som du har del i, hvis du har placeret en del af din opsparing i KundeKapital. Og det vil typisk være tilfældet, medmindre du selv har valgt KundeKapital fra på mitpfa.dk.

PFA udbetalte i maj den sidste del af forrentningen på KundeKapital for 2015. Hvis du indbetaler til KundeKapital, vil du derfor for nyligt have fået ekstra penge ind på din ordning.
-    Det er glædeligt, at vi igen i år har givet kunderne en ekstraforrentning på 10 pct. i maj, så de samlet får en forrentning af deres KundeKapital på 20 pct. for 2015. Det svarer i alt til 1,9 mia. kr. Et stærkt resultat som igen understreger værdien af PFA’s særlige forretningsmodel, som giver kunderne del i det overskud, som hos andre kommercielle selskaber typisk vil gå til aktionærer eller andre ejere, siger Group CEO i PFA, Allan Polack.
KundeKapital kan betragtes som en investering i PFA
PFA har siden 2004 inviteret kunderne til at spare op i KundeKapital, og det har vist sig at være en af de bedre invitationer at sige ja til. Det fortæller forbrugerøkonom i PFA, Carsten Holdum, som samtidig understreger, at overskudsdelingen også er en risikodeling.
- Med KundeKapital inviterer vi kunderne til at få del i PFA’s overskud, men tilbuddet er forbundet med en vis risiko. For indbetalingen kan betragtes som en investering i PFA, som man nyder godt af i gode tider, men som også bidrager til PFA’s økonomiske styrke, så vi er godt polstret, hvis der kommer svære tider, forklarer forbrugerøkonomen.

Tjek din KundeKapital på mitpfa.dk
Du kan læse mere om KundeKapital på pfa.dk, ligesom du på mitpfa.dk kan se, hvor meget du præcist har fået i kroner og øre. Det gør du under ’Investering/Afkast’, hvor du både kan se ekstraforrentningen i maj 2016 samt det afkast, du har fået løbende i 2015.  
Hvis du har flere pensionsordninger med KundeKapital, vises beløbet for hver enkelt ordning.