31. august 2016

Eftersommer med masser af nye muligheder

Her får du et overblik over de tilbud du finder på KS’ Oplevelsesportal i den kommende tid. Der er blandt andet forpremiere på Dan Brown's Inferno med Tom Hanks, Felicity Jones og Sidse Babett Knudsen.

Eksklusiv forpremiere på Inferno med Tom Hanks
Oplev Dan Brown's Inferno med Tom Hanks, Felicity Jones og Sidse Babett Knudsen. 'Inferno' er efterfølgeren til publikumssuccerne ’Da Vinci Mysteriet’ og ’Engle & Dæmoner’. Thrilleren er baseret på romanen af Dan Brown. Professoren Robert Langdon (Tom Hanks) vågner op på et hospital i Firenze med hukommelsestab. Han finder hurtigt ud af, at han er centrum for en menneskejagt. Med sygeplejersken Siennas hjælp prøver Langdon at undslippe. Samtidig må han løse den mest indviklede gåde, han nogensinde har oplevet.
Forpremiere den 10. oktober 2016 kl. 18.30 i CinemaxX i København, Aarhus og Odense
Sidste bestillingsfrist den 26. september kl. 14.00

Opfriskende ansigtsbehandling - Spar 50%
Lad Lone Ølgård i Klinik Unique i Odense centrum give dig 75 minutters opfriskende ansigtsbehandling, som giver dit ansigt ny glød og vitalitet. Og du får også rettet og farvet dine øjenbryn og vipper.
Køb dit værdibevis senest den 10. oktober 2016, Klinik Unique i Odense

Honeck & Beethovens 9. - Spar 20%
Beethoven vil opløfte hele menneskeheden med sin store 9. Symfoni. Slutkoret med den berømte Ode til Glæden er et af de mest forløsende øjeblikke i al musik. Den østrigske dirigent Manfred Honeck sætter Beethoven overfor James MacMillans moderne klassiker Veni, veni Emmanuel, en ekstatisk og spirituel slagtøjskoncert.
Den 9. september 2016, DR Koncerthuset, København

Povl Dissing & Pierre Dørges New Jungle Orchestra - Spar 18%
Som eneste sted i Storkøbenhavn går Pierre Dørges New Jungle Orchestra i godt selskab med Povl Dissing på scenen i Viften til efteråret. Der er lagt op til en lækker aften med masser af insisterende og udadvendt junglemusik med inspiration fra alverdens "grooves"/ rytmer. Repertoiret vil bl.a. bestå af et udsnit af sangene fra "Zoo Sange" sammen med bl.a. C.V. Jørgensens ”Blåt blod til alle på Blågårds Plads” og Per Nørgaards ”Vedis Vuggevise” til tekst af Johannes V. Jensen og mange flere.
Den 24. september 2016, Kulturhuset Viften, Rødovre

Sko & Torp - Spar 18%
Oplev Sko/Torp - et af 1990'ernes absolutte største danske orkestre – hvis vellyd fordi radioerne ikke kunne slippe! Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause. For Sko/Torp handler det hele om organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on going tour på landets mange spillesteder.
Den 1. oktober 2016, Kulturhuset Viften, Rødovre

KIF Kolding København i Brøndby Hallen - Spar 40%
KIF Kolding København spiller sin første hjemmekamp i TREFOR Arena Brøndby i sæson 16/17 den 5. oktober 2016. Det er ærkerivalerne fra Skjern håndbold som kommer på besøg, og der er lagt op til et brag af en kamp! Kun 3 uger senere d. 22. oktober går et løs igen, hvor Århus Håndbold kommer på besøg i TREFOR Arena Brøndby. Du sparer 40% på b-billetter igennem din fordelsklub.
Den 5. + 22. oktober 2016, Brøndby Hallen

3-retters menu for 2 - Spar 12%
Tag en god ven, veninde, din kæreste eller en anden madelsker under armen og invitér på en lækker middag i hyggelige omgivelser. Det her gavekort byder på en skøn 3-retters middag, hvor både øjne og smagsløg bliver forkælet. Caféerne og restauranterne er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne. Middagen består af 3 retter, og menuen vil variere afhængigt af, hvilket sted I vælger, men alle steder vil I få serveret lækker mad af høj kvalitet, tilberedt af årstidens råvarer.
GO DREAM gavekort – Kan benyttes flere steder på Sjælland, Jylland og Fyn.
Gavekortet gælder i 2 år fra købsdato.

Log ind på Oplevelsesportalen og se endnu flere tilbud.