9. oktober 2013

Efterårsferie med Oplevelsesportalen

Kom til eksklusive forpremierer på teater og film, rejs sydpå i efterårsferien eller tag børnene med til Halloween i Tivoli. Inviter drengene til GoKarting i Brøndby eller køb billetter til udsolgt VM kvalifikationskamp.

Der kommer nye fordele op dagligt og der er masser af penge at spare, så husk at kigge forbi inden der er udsolgt.

Du kommer til Oplevelsesportalen, hvor du kan se alle vores tilbud, via kommunikationogsprog.dk under ”Dit medlemskab” eller på dette link: https://www.kommunikationogsprog.dk/oplevelsesportal

Her er et udpluk af de aktuelle tilbud:

Kom til premieren på Musik og Fis til halv pris
Jette Torp og Finn Nørbygaard genopliver et af de mest succesfulde show i 90´erne – MUSIK & FIS. Falconer Salen vil lægge scene til dette comeback, og premieren er d. 11. oktober 2013. Herefter sendes MUSIK & FIS 2 på turné i Danmark, hvor publikum får mulighed for - for første gang i 20 år - at gense og genopleve Jette Torp og Finn Nørbygaard på samme scene i MUSIK & FIS 2.
Du er inviteret til premieren til halv pris
Fra 192 kr. Du sparer 50%

Hr. Skæg fra TV - 23%
Verdens bedste Hr. Skæg er sprunget fra bogstaver til ord, og runder i den anledning Koncerthuset med et helt nyt børneshow!
13. oktober 2013 kl. 11:00 i Koncert Huset
100 kr. Du sparer 23%

Elin's Fest på Bellevue Teatret i oktober - 20%
Oplev ANDERS W. BERTHELSEN, PAPRIKA STEEN og PETER FRÖDIN når de oktober-november bringer morskabsteatret tilbage med sjove jokes og humørsving på Bellevue!
5. oktober - 9. november 2013, Bellevue Teatret
Fra 204 kr. Du sparer 20%

Eksklusiv forpremiere på Skammerens Datter 2 - 39%
Skammerens Datter har taget landet med storm. 53.000 store børn og voksne så første del af Lene Kaaberbøls roman-hit få fantasifuldt liv i Østre Gasværks stemningsfulde scene.
NB! Skammerens Datter 2 kan sagtens opleves uden forudgående kendskab til Skammerens Datter 1.
20. og 24. oktober 2013, Østre Gasværk
295 kr. Du sparer 39%

Tag til HALLOWEEN i TIVOLI i efterårsferien
Med din fordelsklubs tilbud på El Dorado og H.C. Andersen er indgangen til Tivoli gratis!
Så tag hele familien i hånden, mød heksene og oplev et ægte haunted hotel, og afslut aftenen med en fantastisk teaterforestilling.
Vælg mellem:
EL DORADO - en musical om begæret efter guld og angsten for det fremmede. Men også om en splittet familie, der finder sammen igen og beviser, at kærlighed, mod og venskab er guld værd.
H.C. Andersen - seks af verdens bedste og mest klassiske eventyr kan opleves i et spektakulært scene-format med moderne digital scenografi, som vil tage pusten fra de fleste.
El Dorado inkl. program
Billetter fra 240 kr. inkl. indgang til Tivoli.
Spar 30% på H.C. Andersen
Billetter fra 198 kr. inkl. indgang til Tivoli.