Du har fået ekstra penge på din pensionsopsparing i PFA Pension

/files/assets/news/kundekapital.jpg
10. maj 2023
Af Anne Nimb

Hvis du har KundeKapital på din ordning i PFA, så har du fået ekstra penge ind på din pensionsopsparing den 1. april 2023.

Selvom vi har haft et år med uro og negative afkast på finansmarkederne, har PFA alligevel mulighed for at sende penge tilbage til kunderne via PFA KundeKapital. Pengene er sat ind på opsparingerne, og du kan se, hvor meget du har fået på mitpfa.dk.

I Forbundet Kommunikation og Sprog har medlemmerne tilsammen fået 4.228.917 kr.

”Vi er glade for, at de fleste af vores kunder kan få opsparingen forbedret i en vanskelig tid, hvor der er modvind på mange fronter. For os i PFA er det essentielt, at vi kan være med til at skabe økonomisk tryghed for vores kunder, og her spiller kundefællesskabet en vigtig rolle, så vi selv efter et uroligt år kan give lidt tryghed tilbage med en forrentning af kundernes individuelle KundeKapital på 8 pct. Det betyder, at vi for 2022 samlet sender 1,7 mia. kr. tilbage til kunderne,” siger PFA’s adm. direktør Ole Krogh Petersen.

Kommunikation

Vi skal organisere os med teknologien - ikke på baggrund af den

Hvis ny teknologi ikke skal blive en hindring for et bæredygtigt arbejdsliv, bliver man nødt til at organisere sig med teknologien og ikke på baggrund af den, mener co-founder af IIH Nordic, der de seneste år har høstet mange roser, når det handler om work-life-balance.

KS mener

Teknologien skal bruges til at opnå det, vi drømmer om i arbejdslivet 4.0

Nu skal vi finde svarene på, hvordan vi bedst håndterer den 4. industrielle revolution. Dér, hvor teknologien ikke bare er en fast bestanddel af vores måde at arbejde og løse vores opgaver på, men hjælper os med at udforme og omstrukturere hele vores arbejdsliv, skriver KS forperson Cathrine Holm-Nielsen i denne kommentar om teknologien og det bæredygtige arbejdsliv i fremtiden.

Kommunikation

Gik du glip af K-Spejlet?

Hvis du gik glip af live-udsendelsen ’K-Spejlet’, som KS sendte tirsdag, har du mulighed for at se en optagelse af programmet når det passer dig. Linket er nederst i denne artikel.

Edit page