Du har fået ekstra penge på din pensionsopsparing i PFA Pension

/files/assets/news/kundekapital.jpg
10. maj 2023
Af Anne Nimb

Hvis du har KundeKapital på din ordning i PFA, så har du fået ekstra penge ind på din pensionsopsparing den 1. april 2023.

Selvom vi har haft et år med uro og negative afkast på finansmarkederne, har PFA alligevel mulighed for at sende penge tilbage til kunderne via PFA KundeKapital. Pengene er sat ind på opsparingerne, og du kan se, hvor meget du har fået på mitpfa.dk.

I Forbundet Kommunikation og Sprog har medlemmerne tilsammen fået 4.228.917 kr.

”Vi er glade for, at de fleste af vores kunder kan få opsparingen forbedret i en vanskelig tid, hvor der er modvind på mange fronter. For os i PFA er det essentielt, at vi kan være med til at skabe økonomisk tryghed for vores kunder, og her spiller kundefællesskabet en vigtig rolle, så vi selv efter et uroligt år kan give lidt tryghed tilbage med en forrentning af kundernes individuelle KundeKapital på 8 pct. Det betyder, at vi for 2022 samlet sender 1,7 mia. kr. tilbage til kunderne,” siger PFA’s adm. direktør Ole Krogh Petersen.

Job og karriere

Skal vi arbejde mere eller skal vi arbejde smartere?

Vi skal ikke hylde at hente børn sent eller at arbejde til sent. Vi skal heller ikke hylde at hente tidligt. Det er ikke alle, der har mulighed for det. Vi skal derimod hylde et arbejdsmarked og en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet og til at arbejde smartere.

KS

Socialdemokraterne har glemt noget vigtigt

I et åbent brev til fremtrædende socialdemokrater minder Akademikerne om de højtuddannedes bidrag til det danske samfund. ”Der er grund til at huske socialdemokraterne på den værdi, akademiske medarbejdere bidrager med, samt betydningen af et højt uddannelsesniveau og nem adgang til uddannelse i det danske samfund,” siger Cathrine Holm-Nielsen.

Kunstig intelligens

Fire roller: Her kan AI bidrage til intern kommunikation

Introduktionen af nye generative AI-værktøjer kan over tid ændre den interne kommunikation radikalt, mener Jonas Bladt Hansen (billedet), der er rådgiver i intern kommunikation. Han peger selv på fire forskellige roller, hvor AI kan gøre den interne kommunikation hurtigere, bedre og endda mere inkluderende.

Edit page