11. april 2018

Det spørger KS’erne om i forbindelse med OK18 og den mulige konflikt

Først og fremmest er der rigtig mange KS’ere, som kontakter sekretariatet. Alt i alt har vi været i kontakt med over 330 medlemmer eller cirka en tredjedel af alle offentligt ansatte KS’ere. Henvendelserne peakede midt i marts måned.

Men hvad er det så for spørgsmål, vi (især) får?
Topscoreren er spørgsmål om, hvorvidt man i det hele taget er omfattet af konflikten. Det kan du læse mere om her:

Om lockout

Om strejke

Som en sikker to’er er spørgsmål om ferieafholdelse i forbindelse med eller under en konflikt. Det kan du læse mere om her.

Og så har der naturligvis også været mange spørgsmål om økonomisk støtte under en konflikt – herunder hvad konfliktlån betyder, hvordan man får kontingentnedsættelse og hvad og hvornår man som konfliktramt skal gøre noget (og lad det være sagt med det samme: Du skal som KS’er ikke gøre noget før konflikten måtte være en realitet – du hører direkte fra os, når det er tid til at afgive informationer). Dette har vi samlet information om her.

Men der er naturligvis mange andre spørgsmål – og flere end vi kan svare på via FAQ’er på hjemmesiden. Vi sidder derfor stadig klar til at svare på jeres spørgsmål på telefon, pr. mail ok18@kommunikationogsprog.dk eller via hjemmesiden.


Edit page