”Det styrker mig både personligt og professionelt at være sammen med andre på tværs af faglige felter.”

/files/assets/news/repreaesentantskabet.webp
25. maj 2023
Af Anne Nimb

Hvis du gerne vil have indflydelse på KS’ fremtidige udvikling eller have et godt netværk med andre KS-medlemmer, samtidig med, at du får erfaring med ledelse af en politisk organisation, så er du nu, du kan melde dig til KS’ repræsentantskab.

Citatet i overskriften kommer fra Kasper Pedersen, der har været medlem af KS’ repræsentantskab siden 2020.

Har du en mærkesag eller har du lyst til at præge fagets udvikling? Så stil op til KS repræsentantskab, og gør en forskel for dig selv, for de andre KS-medlemmer og for KS.

Der skal vælges 47 KS-medlemmer til at sidde i vores repræsentantskab. Som medlem af repræsentantskabet i KS repræsenterer du KS-medlemmerne i det, der er KS' øverste myndighed, og du er med til at udvikle vores fælles fagforening på deres vegne, idet Repræsentantskabet fastsætter KS’ strategi ved at godkende indsatser og fokusområder, vælge hovedbestyrelse og godkende KS’ økonomi.

Du kan læse mere om repræsentantskabet og se, hvordan du kan blive en del af det her

Kommunikation

Vi skal organisere os med teknologien - ikke på baggrund af den

Hvis ny teknologi ikke skal blive en hindring for et bæredygtigt arbejdsliv, bliver man nødt til at organisere sig med teknologien og ikke på baggrund af den, mener co-founder af IIH Nordic, der de seneste år har høstet mange roser, når det handler om work-life-balance.

KS mener

Teknologien skal bruges til at opnå det, vi drømmer om i arbejdslivet 4.0

Nu skal vi finde svarene på, hvordan vi bedst håndterer den 4. industrielle revolution. Dér, hvor teknologien ikke bare er en fast bestanddel af vores måde at arbejde og løse vores opgaver på, men hjælper os med at udforme og omstrukturere hele vores arbejdsliv, skriver KS forperson Cathrine Holm-Nielsen i denne kommentar om teknologien og det bæredygtige arbejdsliv i fremtiden.

Kommunikation

Gik du glip af K-Spejlet?

Hvis du gik glip af live-udsendelsen ’K-Spejlet’, som KS sendte tirsdag, har du mulighed for at se en optagelse af programmet når det passer dig. Linket er nederst i denne artikel.

Edit page