”Det styrker mig både personligt og professionelt at være sammen med andre på tværs af faglige felter.”

/files/assets/news/repreaesentantskabet.webp
25. maj 2023
Af Anne Nimb

Hvis du gerne vil have indflydelse på KS’ fremtidige udvikling eller have et godt netværk med andre KS-medlemmer, samtidig med, at du får erfaring med ledelse af en politisk organisation, så er du nu, du kan melde dig til KS’ repræsentantskab.

Citatet i overskriften kommer fra Kasper Pedersen, der har været medlem af KS’ repræsentantskab siden 2020.

Har du en mærkesag eller har du lyst til at præge fagets udvikling? Så stil op til KS repræsentantskab, og gør en forskel for dig selv, for de andre KS-medlemmer og for KS.

Der skal vælges 47 KS-medlemmer til at sidde i vores repræsentantskab. Som medlem af repræsentantskabet i KS repræsenterer du KS-medlemmerne i det, der er KS' øverste myndighed, og du er med til at udvikle vores fælles fagforening på deres vegne, idet Repræsentantskabet fastsætter KS’ strategi ved at godkende indsatser og fokusområder, vælge hovedbestyrelse og godkende KS’ økonomi.

Du kan læse mere om repræsentantskabet og se, hvordan du kan blive en del af det her

Job og karriere

Skal vi arbejde mere eller skal vi arbejde smartere?

Vi skal ikke hylde at hente børn sent eller at arbejde til sent. Vi skal heller ikke hylde at hente tidligt. Det er ikke alle, der har mulighed for det. Vi skal derimod hylde et arbejdsmarked og en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet og til at arbejde smartere.

KS

Socialdemokraterne har glemt noget vigtigt

I et åbent brev til fremtrædende socialdemokrater minder Akademikerne om de højtuddannedes bidrag til det danske samfund. ”Der er grund til at huske socialdemokraterne på den værdi, akademiske medarbejdere bidrager med, samt betydningen af et højt uddannelsesniveau og nem adgang til uddannelse i det danske samfund,” siger Cathrine Holm-Nielsen.

Kunstig intelligens

Fire roller: Her kan AI bidrage til intern kommunikation

Introduktionen af nye generative AI-værktøjer kan over tid ændre den interne kommunikation radikalt, mener Jonas Bladt Hansen (billedet), der er rådgiver i intern kommunikation. Han peger selv på fire forskellige roller, hvor AI kan gøre den interne kommunikation hurtigere, bedre og endda mere inkluderende.

Edit page