8. juni 2015

Den bedste og værste kommunikation i valget

531 kommunikatører er enige: Johanne Schmidt-Nielsen er valgets bedste
531 professionelle kommunikatører har vurderet partiledernes evne til at argumentere logisk og fornuftigt, deres evne til at fremstå som pålidelige og troværdige, og politikernes evne til at tale til følelserne.
Læs mere her.
Kilde: Politiken.dk

Retoriker: Thorning fik hidset Løkke op - men det var dumt
»De gik lige et skridt op i intensitet. Det er helt tydeligt, at vi nærmer os den afgørende fase af valgkampen, hvor begge har meget på spil. Det kunne man se ved, at Lars Løkke Rasmussen kørte meget på løftebrud, mens Helle Thorning-Schmidt var om muligt endnu mere pirrende«
Læs mere her.
Kilde: Politiken.dk

GRAFIK Asyl, vækst og bacon - det taler politikerne om på Facebook
Facebook er en større del af valgkampen end nogensinde før, og de fleste politikere skriver jævnligt opdateringer om løst og fast. Men hvad skriver de om, og er det noget, som kommer dig ved?
Læs mere her.
Kilde: dr.dk

Stem på de kunstneriske valgplakater!
Danske valgplakater har haft en guldalder, og nej, vi befinder os ikke midt i den med indeværende valgkamp, hvor alle – med få undtagelser – er skåret over formlen politikerportræt + partibogstav. Valgplakaternes guldalder var årene fra 1920 til 1960, en periode hvor kunstnere som Arne Ungermann, Thor Bøgelund og Asger Jorn kappedes om at fange danskernes opmærksomhed.
Læs mere her.
Kilde: Politiko.dk