25. oktober 2017

Del dine erfaringer fra barsel med andre

Hvad er det, som får folk til at skifte job under barsel? Og hvordan kan virksomheder fastholde deres dygtige medarbejdere under barsel, så de kommer tilbage til et job i trygge og vante rammer til opgaver, der matcher deres nye mindset og arbejdsmæssige ønsker? Alle, der har været på barsel kan være med til at give svarene i ny, landsdækkende undersøgelse.

I samarbejde med barselsnetværket Inspired Beyond Babies (IBB) støtter Kommunikation og Sprog op om lanceringen af en større landsdækkende undersøgelse, der sætter fokus på de barslendes karrieremæssige ønsker og behov, og hvordan organisationer og virksomheder kan imødekomme dem.

Undersøgelsen skal blandt andet vise, hvor mange der skifter job under barsel, om der er en sammenhæng mellem antallet af barsler og jobskifte, hvilke faktorer der gør sig gældende, når medarbejderne siger deres job op, og hvilke der gør sig gældende, når de ikke gør.
Hvem henvender undersøgelsen sig til?

Undersøgelsen henvender sig til alle mænd og kvinder, der har været på barsel, mens de har været ansat i enten det offentlige eller det private. Man behøver ikke at være på barsel nu for at deltage i undersøgelsen. Man skal blot kunne bruge sine egne erfaringer fra da, man tog orlov. Om det så er 2 måneder eller 5 år siden, man sidst var på barsel er underordnet. Det er historikken og ens egne oplevelser, der tæller.  
Vi du dele dine erfaringer med os, og har du 2 minutter, må du meget gerne udfylde spørgeskemaet inden den 8. november 2017. Du finder linket til skemaet her: https://da.surveymonkey.com/r/jobskifteiforbindelsemedbarsel Det er på dansk, og din besvarelse vil selvfølgelig være anonym.

Når Inspired Beyond Babies har modtaget det antal besvarelser, der er nødvendige for at kunne udarbejde en valid og fyldestgørende rapport, følger vi op og deler resultaterne med jer.
 
Om Inspired Beyond Babies

Inspired Beyond Babies er et professionelt barselsnetværk for både mænd og kvinder, der gerne vil udvikle deres faglighed og udvide deres professionelle netværk under barsel. Konceptet er, at man mødes én gang om måneden i 3 timer på forskellige virksomhedslokationer og med de små på armen til et foredrag inden for forskellige emner.
Netværket tilbydes som et personalegode til virksomheder og organisationer, der gerne vil udvide deres medarbejderpleje og fokuserer på kompetenceudvikling – selv under barsel – så medarbejderne kommer styrket tilbage på arbejdet.

Du kan læse mere om barselsnetværket her: www.inspiredbeyondbabies.dk