13. april 2016

De 10 fejl jeg begik

Sådan undgår du de basale iværksætterfejl og får succes som selvstændig.

Der er masser af faldgruber, når du kaster dig ud i et iværksættereventyr og drømmen om et liv som kreativ selvstændig kan hurtigt blive et mareridt, hvis du ikke passer på.  

På KS-kurset ”FIRMA FAILS: Mine 10 virksomheder (og de 10 fejl jeg begik) - Sådan undgår du de basale iværksætterfejl og får succes som selvstændig” får du en konkret og praktisk gennemgang af de mest grundlæggende fejltagelser ved start-up virksomheder med et underholdende udgangspunkt i Roald Bergmanns vaskeægte fejlslagne firmaer som fx. fuldautomatisk døgnkiosk, kunstgalleri, religiøs festival, reklamer på pizzaæsker, bolchefirma, lattercoaching og meget mere. Han fortæller om sine lærerige fiaskoer på bloggen "Firma Fails" som kan læses her.

Roald Bergmann er journalist og direktør for tv-produktionsselskabet Tellymo, ejer af forlaget Bazooka og plakatskaberen bag kunstnernavnet Benjamin Noir. Roald Bergmann har startet (og lukket) en lang række selvstændige virksomheder gennem de sidste 17 år og har en fortid i Tv-branchen, hvor han har stået bag programmer som Go'morgen & Go'aften Danmark, Voice, Zulu Djævleræs og Menneskeforsøg. 
Bogen "Firma Fail - mine 10 virksomheder (og de 10 fejl jeg begik)" udkommer sommer 2016.
Arrangementet finder sted tirsdag, 10. maj 2016 klokken 17:00 til 19:00 i København.
Tilmeld dig her