15. januar 2019

Bonusfest for KS medlemmer

KS´ 924 aktive medlemmer i Forbrugsforeningen optjente i 2018 932.937 kr. i bonus svarende til en bonus på 1.010 kr. pr. medlem i snit. I alt omsatte KS medlemmerne for 14.224.362 kroner.

Af Niels Christiansen

2018 var et godt år for Forbrugsforeningen og dens medlemmer. Tilsammen udbetalte foreningen over 200 millioner kroner i bonus og fordele, hvoraf medlemmer fra KS fik næsten 1 million kroner udbetalt.

Den samlede omsætning for alle medlemmer i Forbrugsforeningen endte på 3,14 milliard kroner og antallet af betalingstransaktioner var på 6,4 millioner.

Meld dig ind og spar penge
Forbrugsforeningen er Danmarks største indkøbsforening med 300.000 kortholdere fordelt på over 220.000 medlemsfamilier. Forbrugsforeningen er Danmarks største indenlandske betalingskort i de tilknyttede forretninger, næst efter dankortet.

Meld dig ind i Forbrugsforeningen og spar penge hver eneste dag, når du er ude at handle. Du optjener bonus dér, hvor du handler til hverdag i mere end 4.500 butikker og 500 forskellige webshops. Det gælder også nedsatte varer, tilbud og udsalg.

Her får du rabat
Forbrugsforeningen dækker stort set alle brancher lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefon, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj. Er I flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

Dit medlemskab af KS giver dig via Forbrugsforeningen mulighed for at optjene bonus i mere end 4.500 butikker i hele landet. Din bonus bliver en gang om året konverteret til cool cash.

Det første år er medlemskabet af Forbrugsforeningen gratis, herefter koster det 132 kroner om året.

Du finder en oversigt over samtlige butikker og flere oplysninger om, hvordan du bliver medlem på forbrugsforeningen.dk

Edit page