6. december 2016

Bliv klogere på din faglighed med webinarer fra KS

Ønsker du at blive klogere og fagligt stærkere? Men har du ikke mulighed for at deltage på KS’ mange arrangementer, som er gratis for medlemmer? Så er KS’ webinarer løsningen for dig.

Se med når du har tid

På KS Webinarer kan du se med fra dit kontor, sofa, bussen eller hvor du er. Du får mulighed for at blive undervist af mange af de samme oplægsholdere, som når vi i KS holder arrangementer rundt omkring i landet. Men uden at du behøver at gøre andet end at tænde dit device og se med.

Webinarer er både live og on-demand

Som medlem af KS har du mulighed for at se vores webinarer, når vi sender dem direkte.

Hvis du deltager mens webinaret sendes live, så kan du deltage i webinar-chatten og her kan du stille spørgsmål som bliver besvaret af oplægsholderen på skærmen. I chatten kan du også snakke med andre, der er interesserede i den samme faglighed

Hvis du vil deltage i webinarerne mens de sker, kan du blive deltager ved at tilmelde dig webinarer i vores kalender.Tilmelder dig du webinaret, men bliver forhindret i at møde op, kan du selvfølgelig også se webinaret i dets fulde længde, du skal blot have tilmeldt dig i forvejen.

Har du ikke tid, eller mulighed, for at deltage på webinaret, når det bliver sendt live, så kan du se et udvalg af vores webinarer som on-demand i vores webinar-arkiv.

Hvis du er nysgerrig på hvad et KS Webinar er, så kan du se webinaret ‘LinkedIn optimering - hvorfor og hvordan'