Bliv bedre til at tage beslutninger i dit arbejdsliv som kommunikatør

/files/assets/news/mette-christiansen-rekt.jpg
10. maj 2023
Af Anne Nimb

Lyt med, når Mette Christiansen Barnes, tidligere PR- og kommunikationsdirektør i Viaplay, i dag partner i eget bureau, er gæst i den første udgave af KS’ nye webinar-række ’K-Spejlet. Online morgen-samtaler med kommunikationsprofiler’.

“Jeg håber at kunne inspirere andre kommunikatører med råd, hacks og erfaringer fra mit eget karrierespor hele vejen til Senior Vice President for Kommunikation i en global virksomhed. Og om at konvertere al min viden og erfaring ind til at opstarte bureau.”

Sådan siger Mette Christiansen Barnes, der er gæst i den første udgave af ’K-Spejlet. Online morgen-samtaler med kommunikationsprofiler’, som KS sender som live webinar tirsdag den 30. maj kl 9-10.

I K-Spejlet vil du i den kommende tid kunne møde en række forskellige kommunikations-profiler, der vil fortæller om deres arbejdsliv og hvordan de har taget de beslutninger, der har haft betydning for deres karriere.

Mette Christiansen Barnes er i dag partner og co-founder i et helt nyt PR- og kommunikationsbureau, ROTATE Agency. Efter 13 år i Viaplay med flere spring på karrierestigen, skiftede hun tidligere i år topjobbet som PR- & Kommunikationsdirektør, ud med at være bureaustifter.

Mette er uddannet cand.mag.com. fra IVK på SDU, men hvordan har hendes vej fra uddannelse til nu bureaustifter formet sig og hvilke vigtige beslutninger har hun taget undervejs for at nå dertil?

Det er nogle af de ting, som KS karriererådgivere vil tale med Mette om i løbet af samtalen i K-Spejlet. Hvad har Mette haft af overvejelser i løbet af sit arbejdsliv – og hvorfor er topjobbet blevet skiftet ud med et arbejdsliv som selvstændig netop nu?

I K-Spejlet får du et indblik i Mettes tanker om sit arbejdsliv og de valg, hun har truffet. Du kommer til at høre, hvordan hun ser på kommunikationsfaget og de muligheder, faget har, så du kan bruge hendes erfaringer som et spejl på dine egne tanker.

Du kan stille spørgsmål til Mette

Vi har en time i alt med Mette i studiet. Den første halve time stiller KS karriererådgivere Mette nogle af de spørgsmål som de ved kommunikatører er optagede af, når det gælder deres arbejdsliv og karriere.

Den næste halve time er til dig og de andre, der lytter med. Her kan du stille de spørgsmål, du gerne vil have svar på. De spørgsmål, der kan inspirere dig i dit eget arbejdsliv. Eller de spørgsmål, du bare er nysgerrig for at få svar på.

Vi glæder os til at byde dig og Mette velkommen. Og vi glæder os til at møde flere k-profiler i den kommende tid og invitere dig med inden for.
Webinaret er åbent for alle, dvs også ikke-medlemmer af KS, så du må meget gerne invitere dine kommunikationskolleger til at deltage.

Meld dig til her, så sender vi dig et link nogle timer før webinaret

KS

Repræsentantskabsmøde i KS i november

De nyvalgte repræsentanter mødes til deres første repræsentantskabsmøde den 11. november.

Job og karriere

Design dig ud af overspringshandlingerne

Lyt med, når Mette Christiansen Barnes, tidligere PR- og kommunikationsdirektør i Viaplay, i dag partner i eget bureau, er gæst i den første udgave af KS’ nye webinar-række ’K-Spejlet. Online morgen-samtaler med kommunikationsprofiler’.

KS
Fusion

KS og DM på vej i fusion

Hvordan varetages KS’ernes interesser – faglige og arbejdslivsmæssige – bedst på langt sigt? Det spørgsmål har KS hovedbestyrelse stillet sig selv, og efter grundige overvejelser foreslår hovedbestyrelsen nu, at KS-medlemmernes interesser bedst varetages gennem en fusion med DM.

Edit page