23. august 2017

Begavede studerende

KS har uddelt priser til dygtige studerende på CBS og SDU. Se her, hvem af de begavede studerende der blev begavet.

Hvert år uddeler Kommunikation og Sprog priser til studerende på nogle af de uddannelser, der især uddanner unge i sprog og kommunikation. I løbet af sommeren har KS-formand Per Lindegaard Hjorth været på både CBS og SDU for at overrække priser.

På International Virksomhedskommunikation (IVK) på SDU er det de studerende selv, der indstiller henholdsvis en bachelor og en kandidat, hvorefter studieleder Flemming Smedegaard og Per Lindegaard Hjorth træffer afgørelsen. I år gik BA-prisen på IVK til Line Vang Schwensen, mens Ida Cecilie Stub Sørensen fik kandidatprisen.

”De studerende, som vinder vores priser, skal både have klaret sig godt, de skal være en god studiekammerat og så skal de have været aktive på universitetet, ud over at have passet deres egne studier,” siger KS-formanden.

På Interkulturel Markedskommunikation (IMK) på CBS er det karaktererne, der afgør, hvem der vinder.

”I år lå de fem vindere med karaktergennemsnit på mellem 11 og 11,5, hvilket er rigtig flot,” siger formanden, som dermed roser de studerende. Til CBS-ledelsen er der til gengæld ikke mange roser:

”Det er ærgerligt, at CBS’ ledelse ikke var til stede, for så kunne de have set, at de på CBS producerer nogle fremragende kandidater, der har læst tysk eller spansk. Det kunne være, det kunne få ledelsen til at overveje at behandle sprogfagene bedre,” siger han.

Her er prisvinderne på IMK:
Mathias Blau, som har haft tysk som linjesprog og været på udveksling ved Universität Mannheim, Tyskland
Christian Ullegård Petersen, som har haft spansk som linjesprog og været på udveksling ved Universidad de Granada - Faculty of Economics and Business, Spanien
Sara Andersen Wung-Sung, som har haft engelsk som linjesprog og har været på udveksling ved Università Commerciale L. Boccon, Italien
Sofie Dahl Gjedde, som har haft engelsk som linjesprog og været på udveksling ved City University of New York, Baruch College, USA
Isabella Ana Rivadero Melchior, som har haft Engelsk som linjesprog. Hun har været på udveksling ved City University of New York, Baruch College, USA og har fået 12 for sit Bachelorprojekt.