50 % rabat på lønsikring i de første 6 måneder

/files/assets/news/900x600_loensikring_header_kvinder_landingpage_3.png
25. maj 2023
Af Anne Nimb

Er du medlem af AJKS, kan du få en lønsikring gennem AJKS Lønsikring. Lønsikring er et individuelt tillæg til dine dagpenge, og nu har du mulighed for at få lønsikring med 50 % rabat i de første 6 måneder, hvis du tegner den inden den 14. juli 2023.

Lønsikring er en ekstra forsikring, som topper dine dagpenge op til 90 % af din nuværende løn, hvis du bliver ledig.

A-kassen dækker dig via dagpenge og med en lønsikring fra AJKS oveni, kan du bevare din hverdag, som den er, så du kan bruge tiden på at finde dit næste job uden at bekymre dig om økonomi.

Lønsikringen dækker dig med ekstra tillæg op til 90% af din løn i 12 måneder, hvis du bliver ledig. Den dækker både lønmodtagere, projektansatte med min. 2 års ansættelse og selvstændige.

Din lønsikring er fradragsberettiget. Prisen er baseret på, hvor meget du forsikrer dig for.

Læs mere her

Kommunikation

Vi skal organisere os med teknologien - ikke på baggrund af den

Hvis ny teknologi ikke skal blive en hindring for et bæredygtigt arbejdsliv, bliver man nødt til at organisere sig med teknologien og ikke på baggrund af den, mener co-founder af IIH Nordic, der de seneste år har høstet mange roser, når det handler om work-life-balance.

KS mener

Teknologien skal bruges til at opnå det, vi drømmer om i arbejdslivet 4.0

Nu skal vi finde svarene på, hvordan vi bedst håndterer den 4. industrielle revolution. Dér, hvor teknologien ikke bare er en fast bestanddel af vores måde at arbejde og løse vores opgaver på, men hjælper os med at udforme og omstrukturere hele vores arbejdsliv, skriver KS forperson Cathrine Holm-Nielsen i denne kommentar om teknologien og det bæredygtige arbejdsliv i fremtiden.

Kommunikation

Gik du glip af K-Spejlet?

Hvis du gik glip af live-udsendelsen ’K-Spejlet’, som KS sendte tirsdag, har du mulighed for at se en optagelse af programmet når det passer dig. Linket er nederst i denne artikel.

Edit page