50 % rabat på lønsikring i de første 6 måneder

/files/assets/news/900x600_loensikring_header_kvinder_landingpage_3.png
25. maj 2023
Af Anne Nimb

Er du medlem af AJKS, kan du få en lønsikring gennem AJKS Lønsikring. Lønsikring er et individuelt tillæg til dine dagpenge, og nu har du mulighed for at få lønsikring med 50 % rabat i de første 6 måneder, hvis du tegner den inden den 14. juli 2023.

Lønsikring er en ekstra forsikring, som topper dine dagpenge op til 90 % af din nuværende løn, hvis du bliver ledig.

A-kassen dækker dig via dagpenge og med en lønsikring fra AJKS oveni, kan du bevare din hverdag, som den er, så du kan bruge tiden på at finde dit næste job uden at bekymre dig om økonomi.

Lønsikringen dækker dig med ekstra tillæg op til 90% af din løn i 12 måneder, hvis du bliver ledig. Den dækker både lønmodtagere, projektansatte med min. 2 års ansættelse og selvstændige.

Din lønsikring er fradragsberettiget. Prisen er baseret på, hvor meget du forsikrer dig for.

Læs mere her

offentligt ansat

Hvordan er det nu lige, det er med ferien?

Udover de fem ugers ferie, du har ret til efter Ferieloven, så har du den sjette ferieuge, der også kaldes særlige feriedage eller feriefridage. Når du holder ferie med løn, får du også et ferietillæg. Der er lidt forskellige satser og udbetalingstidspunkter i hhv. staten og kommunerne/regionerne. Her får du en kort beskrivelse af vilkårene i det offentlige.

offentligt ansat

Fra 1. juli 2024 skal alles arbejdstid registreres

Hovedformålet med ny lov om arbejdstidsregistrering er at sikre, at medarbejderne ikke overbelastes af for meget overarbejde.

offentligt ansat

Får du det rigtige i løn?

Her kan du, som er ansat i staten, en kommune eller en region tjekke, hvad din løn skal være steget med og hvilke øvrige forbedringer på bl.a. barselsområdet, du har fået fra 1. april som følge af overenskomstforhandlingerne.

Edit page