50 % rabat på lønsikring i de første 6 måneder

/files/assets/news/900x600_loensikring_header_kvinder_landingpage_3.png
25. maj 2023
Af Anne Nimb

Er du medlem af AJKS, kan du få en lønsikring gennem AJKS Lønsikring. Lønsikring er et individuelt tillæg til dine dagpenge, og nu har du mulighed for at få lønsikring med 50 % rabat i de første 6 måneder, hvis du tegner den inden den 14. juli 2023.

Lønsikring er en ekstra forsikring, som topper dine dagpenge op til 90 % af din nuværende løn, hvis du bliver ledig.

A-kassen dækker dig via dagpenge og med en lønsikring fra AJKS oveni, kan du bevare din hverdag, som den er, så du kan bruge tiden på at finde dit næste job uden at bekymre dig om økonomi.

Lønsikringen dækker dig med ekstra tillæg op til 90% af din løn i 12 måneder, hvis du bliver ledig. Den dækker både lønmodtagere, projektansatte med min. 2 års ansættelse og selvstændige.

Din lønsikring er fradragsberettiget. Prisen er baseret på, hvor meget du forsikrer dig for.

Læs mere her

Job og karriere

Skal vi arbejde mere eller skal vi arbejde smartere?

Vi skal ikke hylde at hente børn sent eller at arbejde til sent. Vi skal heller ikke hylde at hente tidligt. Det er ikke alle, der har mulighed for det. Vi skal derimod hylde et arbejdsmarked og en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet og til at arbejde smartere.

KS

Socialdemokraterne har glemt noget vigtigt

I et åbent brev til fremtrædende socialdemokrater minder Akademikerne om de højtuddannedes bidrag til det danske samfund. ”Der er grund til at huske socialdemokraterne på den værdi, akademiske medarbejdere bidrager med, samt betydningen af et højt uddannelsesniveau og nem adgang til uddannelse i det danske samfund,” siger Cathrine Holm-Nielsen.

Kunstig intelligens

Fire roller: Her kan AI bidrage til intern kommunikation

Introduktionen af nye generative AI-værktøjer kan over tid ændre den interne kommunikation radikalt, mener Jonas Bladt Hansen (billedet), der er rådgiver i intern kommunikation. Han peger selv på fire forskellige roller, hvor AI kan gøre den interne kommunikation hurtigere, bedre og endda mere inkluderende.

Edit page