23. maj 2018

5 ideer til at overleve på jobbet i varmen

Man tør næsten ikke sige det, men....: Det ser ud til at sommervarmen bare fortsætter. Hvordan overlever du på jobbet, når solen bager fra en skyfri himmel? Her er 5 ideer.

1.    Hold jeres møder udenfor
Gå tur, hold møder i parken eller i gårdhaven. Med gåture er motionen jo også en sidegevinst.

2.    Kulde på pind er verdensklasse
Sædvanligvis er vi ikke vilde med kulde i al for lang tid. Men når kulden kommer på en pind eller i et kræmmerhus, er det jo magisk. Spis is og nyd det med kollegaerne. Sidegevinsten er, at I på arbejdspladsen får højnet sammenholdet på kryds og tværs. Og sidder du nu og tænker – hmmm dårlig ide, grundet kalorieindtaget – så kombiner den med ide nr. 1 eller 5. Er du helt vild, så brug både nr. 1. og 5 sammen og så er der ikke længere nogen problemer.

3.    En blæser på kontoret
Uhmm det er rart, når blæseren er med til at sænke temperaturen. Sidegevinsten er at, hvis du sætter styrken op på maksimum, så får du samtidig ryddet op i papirstakken på bordet.

4. Drik masser af vand
Vand er godt. vand er sundt. Vand giver næring til det meste… udover at være en hyggelig sang for de mindste så er det sandt nok at vand er godt for dig – også ved høj varme. Drik rigeligt. Der findes en udmærket tommelfingerregel om, at du skal drikke cirka en tredjedel af din kropsvægt i deciliter om dagen. Vejer du 60 kilo, vil det sige 20 deciliter. (samvirke.dk). Sidegevinsten er at du hermed har din helt egen udrenselseskur og ikke har behov for at købe dig til juicekure eller andre former for kure.    

5.    Åbn vinduet på dit kontor
Frisk luft er for så vidt også godt. Men pas på med gennemtræk, det kan du blive syg af. Sidegevinsten er her at du samtidig får trænet over- og underarmen og dermed får gratis workout med i købet. Slet ikke så ringe endda.