6. november 2013

3000 kr. til studiebøger – ”det var da en super dejlig overraskelse.”

I sidste uge trak vi den sidste vinder i dette års studiestarts-konkurrence. Her skulle man svare på, hvad KS’ logo ikke ligner. Brian Pejter, der læser Humanistisk Informatik på Aalborg Universitet i København, blev den heldige vinder. Brian svarede, at vores logo ikke ligner en gnu, og selvom svaret selvfølgelig er helt korrekt, så er konkurrencen dog afgjort ved simpel lodtrækning. Præmien er 3000 kr. til studiebøger, så Brian reagerede med et ”det var da en super dejlig overraskelse :-)”

Vi har taget en snak med Brian om, hvordan han vil bruge gavekortet.

Hvilken faglitterær bog er den første, du skal ud og købe?
- Jeg skal have købt Projektarbejdets Kompleksitet - Viden, værktøjer og læring. AAU er jo bygget op om gruppearbejde, så en god forståelse for det er essentielt, da alle semestre slutter med gruppeprojekter. Og så interesserer det mig også, hvordan man opnår en god dynamik i en gruppe.

Har du også planer om at købe noget skønlitterært?
- Jeg læser ikke særlig mange skønlitterære bøger. Skal jeg købe noget, bliver det nok noget Douglas Adams, da jeg synes, Hitchhiker's Guide to the Galaxy er fantastisk. Til gengæld kommer jeg nok til at bruge lidt penge på et brætspil - eller to.

Hvor stor en del af studiebøgerne til et semester regner du med, at de 3000 kr. på gavekortet kan dække?
- Jeg har købt alle bøgerne til dette semester, og det kostede lidt over 1000 kr. Så jeg regner med, at de godt kan dække alle mine bøger til 2. semester. Så vidt jeg har hørt fra andre uddannelser, er Humanistisk Informatik ikke det dyreste fag, hvad angår mængden af bøger, som skal anskaffes.