6. august 2013

100 år med ledelse

Center for Ledelse fejrer sin 100 års fødselsdag 24., 25. og 26. september med en Ledelsesfestival med 100 aktiviteter på de tre dage. Aktiviteterne spænder lige fra "Mads & CfL-Lederpanelet", ”Fyr på den fede måde”, "Design jeres Leadership Pipeline", "Forandringer der holder", "Leder du med stil?", "Stressvaccination" og "Psykologisk sandkasse" til workshops om vækst, produktivitet eller lignende.

Det hele foregår hos CfL i København. Festivalen er for alle ledere og HR-professionelle, og det er gratis at deltage. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig de aktiviteter, du finder spændende.

I forbindelse med Festivalen afholder CfL en Essaykonkurrence for studerende med temaet "Fremtidens ledelse". Det er muligt at vinde op til 10.000 kr.

Udover alle aktiviteter, som I kan se nedenfor, vil Toldboden syde som en festivalplads med boder, musik, mad og drikke og masser af liv. Du kan for eksempel se John Cleese film i Receptionen, snakke med en kompetencerådgiver i Ønskebrønden eller smage typekager i Restauranten.

Her kan du læse om nogle af de aktiviteter, der vil være under Ledelsesfestivalen