Netværk

Bliv en del af KS’ faglige fællesskab

KS er en specialiseret fagforening, med 8.000 professionelle kommunikatører, der elsker kommunikation, sprog og marketing. KS’ netværk er et fagligt fællesskab, hvor du får mulighed for at dele netop denne passion med andre medlemmer.

Om netværk i KS
Netværk i KS er en afgrænset gruppe af KS medlemmer, der ønsker at mødes omkring et fælles emne. Netværkene er igangsat og drevet af medlemmerne selv, og henvender sig til de færdiguddannede medlemmer. Er du medlem af KS, kan du gratis deltage i vores netværk.

Drømmer du om at starte dit eget netværk? Her kan du læse mere om, hvordan du starter dit eget netværk i KS.

Har du spørgsmål angående netværk i KS, er du velkommen til at kontakte frivillighedskonsulent Natasha Jackowski - nhj@kommunikationogsprog.dk / 3348 8924.


 
Aktive netværk i KS

 

Kommunikatører uden fagkolleger
Mød andre "kommunikatører uden fagkolleger" i et netværk, hvor du får sparring og inspiration til din kommunikationsstilling. Netværket mødes i Aarhus.

Barselsnetværk
Kom og spar med andre der har de samme faglige referencer, og hvor der altid er plads til en baby. Netværket mødes hele landet.


Knitværk
Knitværk er Kommunikation og Sprogs strikkeklub, hvor du kan nørkle og nørde løs med dine fagfæller. Netværket har base i København.  


Branding for kommunikatører
Mød andre brandkommunikatører for at sparre, mens du får inspiration og konkrete værktøjer på fire møder. Netværket har base i København

Tysk Læseklub
Elsker du tysk litteratur og har du lyst til at diskutere tyske bøger sammen med andre KS medlemmer? Netværket har base i København

KS læser - et bogligt netværk
Bliv en del af KS' boglige netværk hvor vi udvider vores horisont gennem læsninger af såvel skøn- som faglitteratur. Netværket mødes i København
 Netværk for arbejdsmiljørepræsentanter
KS har dannet et netværk for alle forbundets arbejdsmiljørepræsentanter. Som deltager i netværket får du løbende bistand og input fra KS, når der sker noget nyt på arbejdsmiljøområdet.