KairoS RUC søger frivillige med interesse for SoMe og eventplanlægning

Vores formål er at fremhæve de værdier og kompetencer, som er enestående for en RUC’er. Vi skaber spændende faglige og kulturelle arrangementer, som både styrker fællesskabet og klæder de studerende på til det fremtidige arbejdsliv. 

KairoS RUC har blandt andet afholdt arrangementerne "Videoproduktion til SoMe", "Tips og tricks til LinkedIn + gratis foto", "Bæredygtig fællesspisning". 

Bestyrelsesmedlemmerne studerer/har studereret Hum. Bach., Cand.comm., Virksomhedsstudier og Strategisk kommunikation og digitale medier. 

Hvad er fordelene ved et frivilligt bestyrelsesarbejde hos KairoS?

Som frivilligt bestyrelsesmedlem i KairoS RUC kan du påtage dig lige den rolle du ønsker, om det så er eventkoordinator, SoMe-ansvarlig, tekstforfatter, online markedsføring eller en rolle du selv opfinder!

Vi tilbyder dig altså en optimering af dine kompetencer og dit CV samt et nyt netværk af RUC-studerende. Vi står selv for al markedsføring, SoMe-produktion og planlægning og afvikling af vores events, og der er derfor rig mulighed for at skifte mellem roller, så du får afprøvet alle aspekter af at drive en studenterorganisation!

Hvem er du?

  • Du er studerende på RUC

  • Du har interesse for kommunikation, sprog og/eller markedsføring

  • Du har lyst til at forbedre dit CV markant med en masse erhvervsrelevante kompetencer

  • Du kan afsætte i gennemsnit cirka 5-15 timer månedligt (mindre i eksamensperioder)

  • Du ønsker at være med til at øge kendskabet til KairoS og deltage aktivt i processerne

  • Du er, eller har lyst til at blive, medlem af fagforeningen Kommunikation og Sprog - hvis du ikke allerede er medlem, kan du nemt blive det og man har 12 måneders gratis medlemskab.

Hvem er KairoS?

Som frivilligt bestyrelsesmedlem i KairoS RUC indgår du i et nationalt netværk af studenterorganisationer oprettet af fagforeningen Kommunikation og Sprog.

KairoS findes på både AU, AAU, SDU, KU, RUC og CBS og blev oprettet i 2018.

Ansøg her

Edit page