/files/assets/big_promo/Claudia-S-K-og-P-6-Med-farve-(1).jpg

Specialeprisen

Kommunikation og Sprog uddeler - i samarbejde med Kforum for Studerende - hvert år Specialeprisen for det mest kreative, velskrevne og gennemførte speciale. Præmien er på 10.000 kroner.

Deadline for indsendelse af specialer til konkurrencen er den 31. januar 2023, men vi modtager med glæde dit speciale før og ser frem til at læse det.

Specialeprisen har til formål at hylde nytænkning, vidensdeling og faglighed – og selvfølgelig god kommunikation. Det er ikke kun de akademiske kriterier, der vægtes, men også skarpe emnevalg, kreativitet og modighed. 

Den kommunikationsfaglige vinkel er bred og kan omhandle mange forskellige emner. Hvad end du har skrevet speciale om public affairs, intern kommunikation, sociale medier, krisekommunikation, kampagner, markedsføring, videnssamfundet, spin, journalistik, sprogbrug, flersproget og tværkulturel kommunikation, kønskommunikation, AI, inklusion eller lignende, så er det bare om at få sendt dit speciale af sted og være med i kapløbet om titlen som årets bedste k-speciale.

/files/assets/news/spedcialeprisen.jpg
De to vindere af Specialeprisen 2021, Maria Brandenborg Andersen og Louise Mie Dunk Hansen, med deres speciale: Den svære dans med COVID-19 – En analyse af involverede aktørers risikokommunikation og -styring. De ses her med blomster og vinderpræmien på 10.000 kr. Foto: Kforum

Sådan deltager du

Der er faktisk ingen undskyldning for ikke at sende dit speciale ind, for det er ganske nemt. Foruden at oprette en k-profil på Kforum, medmindre du selvfølgelig allerede har en, er det eneste, du skal gøre at sende dit speciale gennem formularen nedenfor. Har du spørgsmål til Specialeprisen 2022, så kontakt endelig Matilde Laursen på matilde@kforum.dk.

Deadline for indsendelse af specialer til konkurrencen er den 31. januar 2023, men vi modtager med glæde dit speciale før. Efter deadline nominerer juryen otte af de indsendte specialer til at gå videre i konkurrencen og belønner ét af dem med 10.000 kr. til specialeprisuddelingen.

Jury

Der bliver udvalgt otte specialer af medarbejdere i de to sekretariater. Blandt de otte specialer udvælges de tre bedste. Jurymedlemmer er forperson i Kommunikation og Sprog Cathrine Holm-Nielsen, chefredaktør på Kforum Timme Bisgaard Munk, Forperson i K1 og direktør i Kongsted+Grønne Katrine Grønne, og kommunikationskonsulent ved Roskilde Universitet Victoria Vest.

Kontakter i Kommunikation og Sprog
Konsulent Ask Lehrmann
Konsulent Jørgen Christian Wind Nielsen

Send dit speciale ind her

Edit page