/files/assets/big_promo/rikkevedbordorange.png

Lønberegner - beregn din løn

Er du i tvivl om, hvorvidt du får den løn, der er sammenlignelig med andre i dit fag? Vil du gerne være forberedt til en lønforhandling? Eller er du nysgerrig på, hvor meget du eventuelt kan tjene i din nuværende stilling? Uanset hvad din situation er, kan du med hjælp fra vores online lønberegner får en bedre forståelse af din værdi på arbejdsmarkedet.

Få en indsigt i din værdi med vores online lønberegner

Beregn din løn, nemt og hurtigt, med vores lønberegner. Det er en simpel proces, hvor du blot skal indtaste nogle få oplysninger. Herefter vil vores online lønberegner give dig en indikation af, hvad andre i en lignende stilling som dig tjener, eller et indblik i hvad lønnen er, hvis du søger nye jobmuligheder.

Vores lønberegner er for dig, der arbejder inden for kommunikation, sprog og marketing

Kommunikation-, sprog- og marketingbranchen kan være en kompleks størrelse når det kommer til løn. Du har måske selv prøvet, at arbejdsopgaver, ansvarsområder og stillingsbetegnelser kan skifte på kort tid, og lige pludselig står du med en ny specialiseret færdighed, som du ikke havde ved ansættelsen. 

Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig opdateret på indikationen af, hvad andre med lignende baggrund i samme stillinger tjener. Her er vores online lønberegner et værdifuldt værktøj, der kan hjælpe med at forbedre din lønforhandlingsstrategi og fortælle dig om et sammenligneligt niveau.

Beregn din løn med udgangspunkt i opdateret lønstatistik

Vores lønberegner er særligt designet til kommunikations-, sprog- og marketingprofessionelle, og den indeholder specifik og opdateret lønstatistik inden for Kommunikation og Sprogs medlemmer, som beskæftiger sig med netop disse områder.

Hvordan kan vores lønberegner hjælpe dig?

Vores online lønberegner er designet til at give dig en lønindikation, der tager højde for den aktuelle lønudvikling på arbejdsmarkedet for kommunikations-, sprog- og marketingprofessionelle. Ved at bruge vores lønberegner kan du:

1. Få en realistisk lønindikation.

Vores lønberegner bruger de seneste data om lønudviklingen i din branche og stilling til at give dig en realistisk lønindikation. Dette kan hjælpe dig med at få en bedre forståelse af, hvad du kan tjene - med udgangspunkt i Kommunikation og Sprogs medlemmer, som sidder i lignende stillinger med en lignende baggrund.

2. Forberede dig til lønforhandlinger

Hvis du er i gang med en lønforhandling med din nuværende arbejdsgiver, kan vores lønberegner hjælpe dig med at forberede dig. Ved at have en klar idé om, hvad andre tjener, vil du være bedre rustet til at forhandle en løn, der er i tråd med din værdi på arbejdsmarkedet. Det er en god idé at

booke en lønsparring, så du kan få en endnu bedre forberedelse til din kommende lønforhandling.

3. Vurdere din karriere

Hvis du er nysgerrig på, hvad du kan tjene, hvis du skifter job, kan kan vores lønberegner hjælpe dig med at vurdere din karriere. Det kan hjælpe dig med at træffe beslutninger om din karrierevej og orientere dig om, at du er på vej mod en løn, der er i tråd med dine kompetencer og erfaring.

4. Sammenligne din løn med andre

Vores lønberegner kan også hjælpe dig med at sammenligne din løn med andre i samme branche og stilling. Dette kan give dig en bedre forståelse af, hvor du står i forhold til dine kolleger og hjælpe dig med at vurdere, om du burde forhandle en højere løn eller skifte job.

Ofte stillede spørgsmål om lønberegneren

Du er altid velkommen til at booke en lønvejledning ved en af vores jurister. Vi har dog tilladt os at samle nogle af de mest stillede spørgsmål, når det handler om vores lønberegner:

Hvad er en lønberegner, og hvorfor er den vigtig?

En lønberegner er et værktøj, der kan hjælpe dig med at beregne din løn, og som kan give dig en bedre forståelse af, hvad andre i dit fag tjener. Det kan være svært at vurdere sin egen værdi på arbejdsmarkedet, og det kan være endnu sværere at forhandle en løn. En lønberegner kan hjælpe med begge dele.

Hvordan viser lønberegneren, hvad jeg skal have i løn?

Lønberegneren giver en indikation af, hvad du kan få i løn - på baggrund af indsamlet data hos KS medlemmer, som beskæftiger sig i kommunikation-, sprog- og marketingsbranchen. Det sker ved at du indtaster diverse oplysninger om stilling og baggrund for at få en indikation af, hvad andre sammenlignelige personer får i løn.

Du kan læse her, hvordan vi har indsamlet data til lønberegneren.

Viser lønberegneren, hvor meget jeg kan forlange i løn?

Du har som regel skrevet en kontakt, hvor du har accepteret din løn. Men lønberegneren giver dig en indikation af, hvad andre får i løn, hvilket kan bruges i lønforhandlinger nu eller på et senere tidspunkt. Vi anbefaler altid at du understøtter resultaterne fra lønberegneren med en lønsparring hos en konsulent, hvis du vil have et bedre grundlag til din lønforhandling. Book en lønvejledning her.

Kommunikationsmedarbejder løn - hvordan hænger det sammen med lønberegneren? 

Vores lønberegner er baseret på data fra KS-medlemmer fra kommunikation-, sprog- og marketingsbranchen. Derfor er den relevant for dig, som er interesseret i at vide mere om løn for en kommunikationsmedarbejder.

Edit page