Meld dig ind i et barselsnetværk og få 20% rabat

Inspired Beyond Babies er et professionelt barselsnetværk for dig på barsel – mand som kvinde – der er interesseret i at få inspiration og ny viden samt udvide dit netværk under orloven.


Inspired Beyond Babies giver dig eksklusiv adgang til månedlige foredrag med kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder. Temaerne kan være alt fra det moderne arbejdsliv til ledelsesudvikling og de seneste markedstrends. Og det bedste af det hele er, at din baby selvfølgelig skal med!

Så har du lyst til at supplere babysvømning og rytmik med lidt faglig inspiration og få stillet din nysgerrighed, om hvad der rør sig, er Inspired Beyond Babies lige noget for dig.

Typer af medlemsskab:

  • 12 måneders medlemskab:  kr. 1.352,- ved 20% rabat
  • 6 måneders medlemskab:    kr. 952,- ved 20% rabat
  • Køb af enkelte foredrag:     kr.  224,- ved 20% rabat

Sådan kommer du igang:

  • Meld dig ind i Inspired Beyond Babies lukket facebook-gruppe
  • Send en mail til as@inspiredbeyondbabies.dk med dit medlemsnummer, og skriv, at du er medlem af Kommunikation og Sprog.
  • Herefter kontakter Inspired Beyond Babies dig med din rabatkode.

Dit medlemsnummer finder du ved at logge dig ind på kommunikationogsprog.dk/ og klikke ind på ’Min side’. Medlemsnummeret finder du umiddelbart under dit navn.

Du kan ikke videreføre medlemskabet til en anden medlemsorganisation, og du kan ikke overdrage medlemskabet til en person, der ikke er medlem af KS.