Medlemsfordele

Foto: Nolan Issac

Faglige ydelser

Lønstatistik og hjælp til lønforhandling

Adgang til  lønstatistik
Medlemmer af KS får eksklusiv adgang til vores lønstatistik - her kan du sammenligne dine forhold med forholdene for andre medlemmer af KS og se, hvad du selv bør have i løn. 

Denne viden er 'guld' værd for dig i en ansættelses- eller forhandlingssituation - den kan komme til at få afgørende betydning for din løn og ansættelsesforhold mange år frem.

Hjælp til lønforhandling
Hos løneksperterne får du råd om teknik og psykologi ved lønforhandling med udgangspunkt i din særlige situation og KS' lønstatistik. Det er den mest specifikke og opdaterede lønstatistik for kommunikatører, markedsførings- og sprogfolk. Lønstatistikken indeholder en guide til lønforhandling, frynsegoder, lønpakker, arbejdstid og frihed. 

Du kan også ringe til os eller komme ind til en snak og få gode råd om lønforhandling om mere specifikke emner som for eksempel overarbejde, resultatløn, løn under barsel, børns sygedage med videre.

Juridisk tjek af din ansættelseskontrakt

Vores jurister står til din rådighed, når din kontrakt skal læses igennem, inden du skriver under. Det kan spare dig for mange ærgrelser senere hen. 

Vi giver dig hurtigt feedback på eventuelle problemstillinger og fortæller dig om de vilkår, der gælder for andre i tilsvarende job. Vores rådgivning er både juridisk og baseret på vores specifikke erfaringer med kommunikations-, marketing- og sprogbranchen.

Karriererådgivning med fokus på dig og dine drømme

Vi giver dig personlig karriererådgivning, så du kan udvikle dig, optimere din indsats og blive endnu bedre til dét, du er god til.

Vores karriererådgivere er specialister i karrieremuligheder for kommunikatører, sprog- og marketingfolk. Vi giver dig også konkrete råd om dit cv og din ansøgning.

Vi ved, hvor jobbene findes lige nu. Og vi sætter en ære i at stille spørgsmål, der bringer dig tættere på dit ønskejob. For det er ikke nok, at du kender dine stærke sider. Du skal også kunne sætte ord på dem og oversætte dem til kompetencer for at få ønskejobbet.

Juridisk hjælp og vejledning om dine arbejdsforhold

Rådgivning i forbindelse med de juridiske problemer, der kan opstå på en arbejdsplads, er en kernekompetence hos Kommunikation og Sprog.

Efter aftale med dig tager vi gerne kontakt til din arbejdsgiver for at få løst et problem, men ønsker du selv at klare tingene, forsyner vi dig med de rigtige argumenter.

Du sparer den dyre tur til din egen advokat og er samtidig sikret arbejdsretlig specialistrådgivning. Hvad enten det drejer sig om ansættelse, opsigelse eller problemer i forbindelse med barselsorlov, overarbejde, løn eller andet, er vi med dig hele vejen - også hvis dit problem ender som en retssag som vi gennemfører uden udgifter for dig.

Mange tror fejlagtigt, at den retshjælp som er inkluderet i en indboforsikring også dækker ved arbejdsretlige tvister - det gør den ikke. Så får du brug for juridisk hjælp i forbindelse med dit arbejde, er det en rigtig god ide at have din fagforening i ryggen.

Socialrådgivning

Hos KS' socialrådgiver kan du for eksempel få rådgivning i forbindelse med:

 • Arbejdsskader
 • Opfølgning på sygedagpenge
 • Jobafklaringsforløb
 • Hjælp fra pensionsselskaberne
 • Ressourceforløb
 • Etablering af fleksjob
 • Klagesager

Har du spørgsmål om, hvorvidt vi kan rådgive dig om et emne, er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.

 

Pressekort

Du kan få udstedt et pressekort, hvis du har brug for det i dine professionelle aktiviteter. Læs mere her.

400 gratis kurser og arrangementer hvert år

Lær af de bedste, og kom selv i gang.
Vi sørger hele året for inspirerende og udfordrende arrangementer, kurser og gåhjemmøder. Som medlem får du de fleste arrangementer gratis. Se aktuelle arrangementer

Webinarer
Flere af vores arrangementer er udbudt som webinarer, så du ikke behøver at bruge tid på transporten. Se hvilke webinarer der er i kalenderen nu

Online-kurser
Vi tilbyder også onlinekurser, som du kan tage hjemme fra sofaen, når det passer dig. Læs om onlinekurser her

Efteruddannelseskurser med rabat
Det er en del af Kommunikation og Sprogs målsætning at gøre vores medlemmer til bedre kommunikatører og sprogfolk, og at få omsat deres kvalifikationer til kompetencer.

Derfor skal vi ikke tjene store penge på vores kurser, og de tåler fint et pristjek og en sammenligning med andre professionelle kursusudbydere. Vi arbejder sammen med flere af disse og kan derfor også tilbyde dig rabat på udvalgte kurser fra for eksempel Dansk Kommunikationsforening og Århus Universitet/Handelshøjskolen i Århus.

Kurserne giver dig mulighed for at blive fagligt opgraderet og bedre til dit job, og vi skræddersyr også gerne kurser til din virksomhed, så både dine kolleger og din chef kan følge med.

Du kan læse mere om de mange kursusudbydere vi samarbejder med her.

KS JOB - altid over 100 stillinger håndplukket til vores medlemmer

KS JOB er en service for medlemmer, som søger nyt job. Her får du et overblik over ledige stillinger som er målrettet kommunikatører, marketing- og sprogfolk i hele landet.

Hver uge kan du automatisk og gratis få en e-mail med de nyeste, relevante jobannoncer fra den landsdel, du ønsker.

KOM magasinet med artikler om kommunikation, sprog og marketing

KOM magasinet får du ind ad døren otte gange om året. KOM er dét faglige magasin for kommunikations- og sprogfolk, der holder dig opdateret på de nyeste tendenser og gør dig bedre til dit job.

I hvert nummer går professionelle kommunikatører, sprogfolk, marketingfolk, lektorer, professorer og journalister i dybden med et emne - for eksempel sociale medier, personlig branding, networking, politisk kommunikation eller kommunikation.

 

Kontante fordele

Billige forsikringer gennem Tryg

Billige forsikringer
Som medlem af KS opnår du store besparelser på dine forsikringer gennem vores aftale med Tryg. Du kan næsten altid spare mere, end det koster at være medlem af KS.
Kontakt KS Forsikring for at afklare, hvor meget du kan spare.

Spar penge i mere end 4.500 butikker med Forbrugsforeningen

Spar penge på det du alligevel køber
Dit medlemskab af KS giver dig via Forbrugsforeningen mulighed for at optjene bonus i mere end 4.500 butikker i hele Danmark. Du får typisk 9% i bonus. Det første år er medlemskabet af Forbrugsforeningen gratis - herefter koster det 132 kr. om året.

Du finder en oversigt over samtlige butikker og flere oplysninger om, hvordan du bliver medlem på forbrugsforeningen.dk
 

5 % på din lønkonto og andre fordele i Lån & Spar Bank

Saml dine bankforretninger i Lån & Spar og få ekstra fordele, fordi du er medlem af KS.

Du får blandt andet: lønkonto med 5 procent i rente på de første 50.000 kr. gratis Visa/Dankort og MasterCard - med samme pinkode samt gratis oprettelse af kassekredit på mellem 50.000 - 100.000 kr. med favorabel rente.

Ring og hør om dine muligheder på 3378 1970 eller læs mere på www.lsb.dk/ks.

Du kan få rabat og andre kontante fordele på dine bankforretninger, når du er medlem af KS. Det eneste, du skal gøre, er at flytte alle dine bankforretninger til Lån & Spar Bank.

Læs mere om dine bankfordele på Lån & Spar Banks hjemmeside. For at få den høje rente skal du være medlem af KS, have afsluttet din uddannelse - og du skal samle hele din privatøkonomi (inklusiv privat indbetaling til pension via din arbejdsgiver) hos Lån & Spar.

Undtaget er dit realkreditlån, som du ikke behøver at flytte, før du lægger lånet om. LSBprivat® Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services. For at få produkterne i pakken, skal du kunne kreditvurderes til den samlede pakke.Få Danmarks absolut højeste rente på studiekontoen i Lån & Spar Bank
Få 5% i rente på de første 20.000 kr. - og 0,10% på resten. Lån & Spar Bank har skræddersyet en konto særligt til dig, der er studerende.

Ud over Danmarks højeste rente på studiekontoen - får du også:

 • kassekredit på op til 50.000 kr. med lav rente
 • gratis kontanthævninger med Visa/Dankort i alle pengeautomater i Danmark
 • gratis valutaveksling
 • gratis Visa/Dankort og MasterCard - med samme pinkode
 • gratis pengeoverførsler i netbank
 • en personlig rådgiver, som ved hvad det vil sige at være studerende.

Det eneste krav er, at du er medlem af KS og samler hele din privatøkonomi i Lån & Spar Bank.

Desuden kræver kontoen en almindelig kreditvurdering Hvis du allerede har konto i en anden bank, men gerne vil skifte til Lån & Spar, så klarer Lån & Spar Bank alt det praktiske for dig.

Desuden kan du beholde Studiekontoen i 3 år efter endt studie. Læs mere og kontakt Lån & Spar Bank her: www.studiekonto.dk

Få rabat hos Dansk Markedsføring

Alle KS' medlemmer kan få store rabatter på medlemskab og kurser hos Dansk Markedsføring.

Medlemskabet giver også adgang til arkiv med +40.000 artikler om kommunikation, marketing og medier, bladet Markedsføring og rabat hos Saxo.com.

Medlemskab koster årligt:
Studerende = 200 kr. - du sparer 175 kr.
Andre (digitalt medlemskab) = 1240 kr. - du sparer 500 kr.

Få rabatten med det samme

Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app, få de to første måneder gratis


Med Flipp får du adgang til mere end 40 inspirerende magasiner om alt fra mad, bolig og sundhed, heriblandt ALT for damerne, Euroman, Hjemmet, Eurowoman, Her&Nu, Vores Børn, Gastro, Fit Living, og ja, selv Anders And.

Som medlem af Kommunikation og Sprog får du de første to måneder gratis uden binding.

Et abonnement på Flipp indeholder:

 • Adgang til over 40 magasiner – og altid det nyeste indhold
 • Op til 4 profiler og brug af Flipp på samme tid
 • Produkter og oplevelser til en helt særlig pris på shop.fordel.dk
 • Magasiner til en samlet værdi på over 3.000 kr. om måneden for bare 99 kr. / mdr.
 • 70 nye udgivelser om måneden, der dækker hele familiens interesser
 • Læs Flipp offline på farten, på ferien eller hjemme på sofaen
   

 Kom i gang med Flipp

Få Politiken-abonnement med op til 50% rabat

Som medlem af KS har du mulighed for at tegne abonnement på Politiken med stor rabat.

Vi tilbyder i øjeblikket følgende fem typer abonnement, alle er inklusiv PolitikenPlus, som giver adgang til en lang række rabatfordele og arrangementer.

Abonnementstyper:

 • Særligt for unge under 30 år. E-avis alle uges dage: 50% rabat kr. 149,-  pr. mdr.
 • E-avis alle ugens dage (over 30 år): 17% rabat  kr. 249,-  pr. mdr.
 • Papiravis alle ugens dage: 10% rabat  kr. 495,-  pr. mdr.
 • Avis torsdag-søndag kombineret med e-avis alle ugens dage 15% rabat kr. 425,- pr. mdr.
 • Avis lørdag-søndag kombineret med e-avis alle ugens dage 12% rabat kr. 396,- pr. mdr.   

Sådan gør du:
Ønsker du at tegne et Politiken-abonnement med KS-rabat, skal du sende en mail til erhvervskunde@pol.dk med følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Ønsket startdato
Abonnement type
KS medlemsnummer

Dit medlemsnummer finder du ved at logge dig på hjemmesiden og klikke ind på min side. Medlemsnummeret finder du umiddelbart under dit navn.

Du kan kun få rabat, hvis du er medlem af KS. Du kan ikke videreføre abonnementet til en ny medlemsorganisation, og du kan ikke overdrage abonnementet til en person, der ikke er medlem af Kommunikation og Sprog.

Boligkøb, -salg og -leje

Som medlem af Kommunikation og Sprog får du fordelagtige priser på advokatbistand til ejendomshandler og andre sagsområder ved Brockstedt-Kaalund Advokater.

Ved boligkøb får du for eksempel den bedste fuldstændige rådgivning, herunder gennemgang af købsaftalen, skøde, tinglysning samt udarbejdelse af standard samejeoverenskomst* med 15 procent rabat på en af markedets i forvejen laveste priser.

Du får for eksempel følgende gode priser ved boligkøb eller –leje:

Ejerlejlighed, villa, sommerhus og andelsbolig
kr. 6.800 inkl. moms

Forældrekøb (inkl. lejekontrakt og rådgivning om forældrekøb)
kr. 7.500 inkl. moms

Selvsalg (sælger har selv fundet køber)
kr. 9.000 inkl. moms

Gennemgang eller udarbejdelse af lejekontrakt
kr. 2.125 per time inkl. moms

Transport af ejerpantebrev med underpant til f.eks. ejerforening
kr. 1.200 inkl. moms

Som full-service advokatkontor yder Brockstedt-Kaalund Advokater desuden juridisk bistand inden for ethvert retsområde til en lav timepris. Som medlem af Kommunikation og Sprog får du nemlig 15 procent rabat på advokatbistand og tilmed på markedets bedste vilkår. Du starter med et gratis rådgivningsmøde, telefonisk eller på vores kontor, og når vi fortsætter med din sag, kan vi enten aftale en samlet fordelagtig pris eller en prisramme for opgavens løsning. Har du en retshjælpsforsikring, eller opfylder du betingelserne for fri proces, så hjælper vi dig også med at ansøge herom.

Gennemsnitlig timepris (sædvanlig):
2.500 kr. inkl. moms

Gennemsnitlig timepris for medlemmer af Kommunikation og Sprog:
2.125 kr. inkl. moms

Kontakt Brockstedt-Kaalund:

København

Tlf.: 33143500

E-mail: cph@bklaw.dk

Silkeborg

Tlf.: 87228080

E-mail: info@bklaw.dk

Ved kontakt bedes medlemskab af Kommunikation og Sprog oplyst og dokumentation på medlemskab bedes forevist eller fremsendt for at få rabat.

*Det er en forudsætning, at parterne køber ejendommen i lige sameje, samt at der alene skal tages hensyn til parternes kontante betaling i forbindelse med købet (f.eks. part 1 betaler x kr. kontant og part 2 betaler y kr. kontant). Yderligere forhold medfører, at der skal udarbejdes en individuel tilpasset samejeoverenskomst. Eventuel tinglysning af samejeoverenskomsten er ikke inkluderet.

Boligsøgning og forældrekøb

Få rabat på hjælp til boligsearch i forbindelse med køb af ejer- eller andelsbolig, samt forældrekøb hos Housing People. Læs mere her.

Rabat på oplevelser

Oplevelsesportal
KS har indgået en ordning, så vi nu kan tilbyde alle medlemmer fordelagtige rabatter på forpremierer, gallapremierer, koncerter, teaterbilletter, sportsarrangementer og meget mere.


På nogle billetter er rabatten på 20 procent. Ved nogle af arrangementerne får du to billetter for én billets pris. Find dine billetter.

 

Gratis onlineordbøger og rabat på fagbøger

Gratis online-ordbøger
Vi kan nu tilbyde KS-medlemmer to måneders gratis prøveperiode på Gyldendals Onlineordbøger på www.ordbog.gyldendal.dk

Rabat på fagbøger
Som medlem af KS kan du opnå 20 procent rabat på alt fra forlaget Samfundslitteratur.
Læs, hvordan du opnår rabatten.

Attraktiv pensionsordning

Attraktiv pensionsordning Opretter du en privat pensionsordning hos PFA Pension, skal du kun betale tre-fire procent i administrationsomkostninger mod normalt 7-11 procent. For mere information - kontakt PFA på tlf. 7012 5000.

Få 3 måneders gratis online regnskabshjælp med Dinero Pro

Normalpris 165 kroner om måneden, hvis du betaler for et år af gangen, ellers er prisen 197 kroner. Tilbuddet gælder ikke allerede betalende kunder.

Dinero er et online regnskabsprogram, der er som skræddersyet til freelancere og små virksomheder.

Sådan kommer du i gang:

Du opretter dig som bruger på dinero.dk.

Du sender en mail til support@dinero.dk med din virksomhedens ID, som står i bunden af skærmen (find vejledning her)​ og skriv, at du er medlem af Kommunikation og Sprog, hvorefter Dinero kontakter dig.

Dinero er det eneste regnskabsprogram med automatisk bogføring, hvilket er med til at sikre dig mod at skulle bøvle med komplicerede regnskabsregler eller bruge dine hårdt tjente penge på revisorhonorarer. I Dinero skal du blot indtaste, hvad du har købt, og så vælger Dinero selv den rigtige konto, hvorpå bilaget skal placeres. Så kan du i stedet bruge din tid på at fokusere på din forretning. 

Derudover har Dinero også en lang række funktioner, som gør livet som selvstændig langt lettere.

 • Tilbuds- og fakturamodul - Med Dinero kan du sende dine fakturaer hvor som helst, og når som helst. Og så kan du endda se, om din kunde har læst fakturaen. Betaler kunden ikke, så kan du sende sagen videre til inkasso med et enkelt klik.
 • Smartphone app – Send en faktura imens du er på farten eller tag et billede af dine bilag - så uploades de automatisk til Dinero, og så er det slut med mistede bilag og krøllede kvitteringer.
 • 1-klik-bogføring - Dinero udregner og bogfører automatisk din moms, A-skat, AM-bidrag, ATP, B-skat, aconto-skat, selskabsskat, udbytteskat, m.m. - alt sammen med et enkelt klik.
 • Indbygget bogholderhjælp - selvom Dinero er nemt, kan det alligevel være rart med lidt hjælp engang imellem. Derfor har vi indbygget bogholderhjælp, som står til rådighed alle dage fra 9.00 til 22.00 hele året.
 • Revisoradgang - Giv revisor eller bogholder adgang til dit regnskab online. Så behøves I ikke at mødes fysisk, og din bogholder/revisor kan klare dit regnskab, når det passer hende. Har du et godt forhold til din revisor, kan I jo stadig mødes til en kop kaffe i stedet :-)
 • Integrationer til andre systemer - Dinero snakker sammen med over 35 andre systemer, så du automatisk kan få bogført dit salg fra din webshop, kasseapparat, timeregistrering eller løn - og der er flere på vej. Se hele listen her.

Billigt konkurslån

Går din arbejdsgiver konkurs, kan du få løndækning fra Lønmodtagernes Garantifond. Men indtil din sag er behandlet, er du normalt henvist til at gå i banken for at få et midlertidigt lån. Som medlem af KS har du mulighed for at modtage et meget fordelagtigt lån i den situation. Kontakt KS, hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed.