Webinar om korrekturlæsning

Webinar

Læser du korrektur? Er du nogle gange usikker på hvad der er sprogligt korrekt når du retter? Eller oplever du ofte at du ved du har ret når du læser korrektur, men at du ikke kan finde belæg for din rettelse? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er vores webinar om korrekturlæsning sikkert noget for dig. 

Indhold

På de to webinarer den 8. og 9. november får du gennemgået en eksamenstekst fra vores grundlæggende korrekturlæseruddannelse. (Teksten er fra juni 2022).

Vi fokuserer eksempelvis på sprogfejl i forbindelse med: 

  • accenter og apostroffer
  • bindestreger
  • forkortelser
  • kommaer
  • sammensatte ord
  • store/små bogstaver.

Selv om vi kun har 1 time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om retskrivning og korrekturlæsning.

Komma

Langt de fleste af vores kursister sætter det traditionelle kryds og bolle-komma; derfor koncentrerer vi os om det på webinaret.

Som du måske har lagt mærke til i denne tekst og på sprogseminar.dk, sætter vi ikke selv det såkaldte startkomma, men vi underviser gerne i det. 

Microsoft Teams

Vi bruger Microsoft Teams til vores webinarer og onlinekurser. Du skal ikke downloade noget medmindre du bruger fx iPad. Så skal du først downloade appen Microsoft Teams. 

Vi optager webinaret

Hvis det ikke er muligt for dig at deltage i webinaret, behøver du ikke at gå glip af det. Vi optager det nemlig. Det betyder at du efter kurset får tilsendt et link til optagelsen.

Persondatalov

Alle dine oplysninger bliver behandlet fortroligt. Det vil sige de ikke bliver videregivet til andre uden for Danske Sprogseminarer.

Du kan tilmelde dig på dette link.

Praktisk information

Dato:
tirsdag, 8. november 2022
Tidspunkt:
10:00 - 11:00
Adresse:
Online
Sted:
Online
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant