Webinar: Mål den interne kommunikation

Webinar

Den interne kommunikation har længe haltet efter den eksterne, hvad angår måling. Men sådan behøver det ikke at være. Få inspiration til hvordan du kan måle på de mange forskellige typer af kanaler, brugt i intern kommunikation i dag.

At måle den interne kommunikation behøver ikke at være et stort mysterium. Men det forudsætter, at din organisation ved, hvad I ønsker at få ud af at kommunikere internt? Mange organisationer løber nemlig ofte ind i det rent praktiske problem, at de ikke har gjort sig klart, hvad de præcist ønsker, at udfaldet af intern kommunikation skal være. Og derfor er det naturligvis vanskeligt at måle, om man er lykkedes.

Nu inviterer Kommunikation & Sprog dit til et webinar, hvor vi sætter fokus på:

  • Hvad det er, intern kommunikation kan, og hvordan det understøtter organisationen i praksis
  • Hvordan du opstiller et godt kommunikationsmål for intern kommunikation
  • Et kig på de mange forskellige typer interne kanaler og hvordan du kan udvælge relevant data til at måle effekten.Undervisere på webinaret:

Jesper Andersen
Jesper er ekspert i kommunikationsmåling og hjælper virksomheder, organisationer og myndigheder med at bygge bro imellem deres kommunikationsmål og forretningsmål, således at det bliver målbart, hvordan kommunikationen direkte understøtter forretningen. Han driver rådgivningsvirksomheden Quantum og har tidligere i en årrække organiseret konferencen Measurement Day.

Jonas Bladt Hansen
Jonas har mere end 15 års erfaring med intern kommunikation - både ‘hands-on’ på indersiden af store organisationer som DSB, Arla og Danske Bank, og som konsulent i nogle af Danmarks største og hurtigst voksende virksomheder. Han driver rådgivningsbureauet Inversus.

Praktisk information

Dato:
tirsdag, 4. oktober 2022
Tidspunkt:
13:00 - 14:00
Adresse:
Foran din computer
Sted:
Online
Tilmeldingsfrist:
tirsdag, 4. oktober 2022 - 11:00
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant