Hvordan kan man udnytte de digitale teknologier på en måde, der gør en reel forskel, og som skaber værdi for sit eget eller for organisationens brand? Hvordan man kan etablere et professionelt brand? Hvordan kan man som leder forholde sig kritisk bevidst til de problemstillinger, der omgærder aktiviteterne på de sociale medier?
Der er masser af muligheder, men også faldgruber, når man som leder skal kommunikere og brande sig selv på de sociale medier. Med udgangspunkt i sin forskning giver Hans-Christian Christiansen os både tips og tricks, konkrete cases samt bredere strategiske refleksioner omkring brug af sociale medier i ledelseskommunikation.
På dette webinar for ledere får du præsenteret både værktøjer og viden, som bl.a.:
- Thought leadership: Hvordan etablerer og udvikler man et professionelt brand på sociale medier baseret på faglig indsigt og viden?
- Employee Advocacy/branding: Hvordan kan man anvende medarbejderes indhold på sociale medier i kommunikationen?
- Etik på sociale medier: Skal man være venner med sine medarbejdere på Facebook? Er man ansvarlig for medarbejderes ytringer på sociale medier? Hvornår skal man (ikke) like opslag på sociale medier?
- Medievalg og indholdsproduktion på sociale medier: Konkrete eksempler på mindre virksomheders produktion af involverende indhold på forskellige platforme
- Design og billedkommunikation på sociale medier: Hvordan optimeres fx covers og opslag på LinkedIn og Twitter? Hvilke billedformater kan anvendes til at skabe involvering på sociale medier?
Oplægsholder er Hans-Christian Christiansen, Ph.d. og lektor på Copenhagen Business Academy, hvor han forsker og underviser i digital og visuel kommunikation. Hans-Christian har arbejdet professionelt med kommunikation i virksomheder, og har i 25 år formidlet kommunikation på universiteter og erhvervsakademier. Han har skrevet en række fag- og lærebøger om bl.a. sociale medier, onlinekommunikation og visuel kommunikation, og flere af hans bøger anvendes som pensum på erhvervsakademier og universiteter.
Webinaret tager udgangspunkt i forfatterens to fagbøger, Faglig videndeling på sociale medier (Hans Reitzel, 2020) og Sociale medier – et kritisk perspektiv (Redigeret af Hans Christian Christiansen og Gitte B. Rose) (Hans Reitzel 2022).
Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig, som er leder'.
Webinaret er arrangeret af Danske Scenografer i samarbejde med Forbundet Kultur og Information, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Fysioterapeuter, Den Danske Dyrlægeforening, DM, Ergoterapeutforeningen, FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Kommunikation og Sprog samt Konstruktørforeningen.
Sådan deltager du i webinaret:
Du kan deltage via din computer eller via en tablet eller smartphone med Teams installeret.
Kort før webinaret starter, sender vi dig - på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding - et link til Teams-mødet. Du kan komme ind i møderummet ca. 30 minutter før, webinaret starter. Vi anbefaler, du er inde senest 10 minutter før, så du kan nå at sikre dig, at du har god lyd.
Under webinaret er der oplæg og plenumsnak. Du kan også deltage aktivt ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og vidensdele med de andre webinar-deltagere.
Webinaret, inkl. chatten, bliver optaget, så du og andre medlemmer kan se og høre det efterfølgende.
Da webinaret afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne, efter at webinaret er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig webinaret.