Styrk dit relationsarbejde

Workshop

Kan du genkende nogle af de her situationer? ”Jeg skal rådgive andre i organisationen. Jeg har styr på det faglige. Rådgivningsdelen er kompleks og jeg savner nogle værktøjer” eller ”Jeg har ikke noget personaleansvar og skal rådgive både ledere og kollegaer. Det placerer mig i et krydspres og jeg mangler mandat”. Så meld dig til.  

Oplægsholderen har en bruttoliste til emner vi kan arbejde med på workshoppen:

  • Magtanalyse og jævnbyrdighed
  • Skelne mellem personen og positionen
  • Professionel- versus privatsfære
  • Det fælles 3.

Hun indleder workshoppen med deltagernes væsentligste dilemma og lader de temaer være styrende for indholdet. Det betyder, at du får det største udbytte, hvis du på forhånd har gjort dig nogle overvejelser om, hvilke situationer du gerne vil arbejde med på workshoppen.


Vi vil anbefale at du melder dig til webinarserien Sådan bliver du en bedre sparringspartner for din ledelse (13/9, 20/9, 27/9 og 4/10). Den er et godt supplement til workshoppen. Vi har klippet det første link ind her: https://kommunikationogsprog.dk/kurser-og-arrangementer/styrk-dig-i-rollen-som-sparringspartner-for-din-ledelse-1-webinar-af-4

Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er et krav, at du har deltaget i workshoppen ovenfor, for at kunne deltage i dette arrangement.

Links til de øvrige tre moduler finder du inde på det arrangement vi har linket til.  

Praktisk information

Dato:
tirsdag, 3. oktober 2023
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Adresse:
Kolding Bibliotek, Slotssøvejen 4, 6000 Kolding
Sted:
Syddanmark
Tilmeldingsfrist:
onsdag, 20. september 2023 - 23:59
Pris:
Gratis

Tilmeldingsfristen er overskredet og du kan ikke længere tilmelde dig.

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant

Edit page