Styrk dig i rollen som sparringspartner for din ledelse, 3 webinar af 4

Webinar

Strategisk indsigt, organisationsforståelse og forandringsledelse 

Hvordan kan du blive ledelsens uundværlige højre hånd, så chefen tager fat i dig, når tvivlen er størst? 

Som sparringspartner for din chef er du mere end en fagperson, , der kan mere end at bruge dit sit uddannelsesmæssige håndværk på operationelt niveau. Du træder ind det strategiske og taktiske rum. Og tager en rolle som fortrolig sparringspartner eller ledelsesrådgiver.

Rådgiverrollen kræver en række kompetencer, som vi sætter fokus på med 1 introducerende webinar og 3 uddybende webinarer, hvor vi går i detaljen med de rådgiverkompetencer, du skal udvikle.

  • 13. september, kl. 9 – 11 – Webinar 1/4: Bliv en bedre sparringspartner for din chef (forud for indeværende)
  • 20. september, kl. 9 – 10:30 - Webinar 2/4: Projektledelse, forretningsforståelse og netværkskompetence (forud for indeværende)
  • 27. september, kl. 9 – 10:30   Webinar 3/4: Strategisk indsigt, organisationsforståelse og forandringsledelse (indeværende)
  • 4. oktober, kl. 9 – 10:30 - Webinar 4/4: De forskellige rådgiverroller, evnen til at stille spørgsmål og dilemmaer i ledelsesrådgivning 

På webinar 3/4 kommer vi rundt om følgende spørgsmål: 

  • Hvordan kan jeg tænke strategisk – og hvordan bruger jeg strategien som retningsgiver og referencerammen i mit arbejde? 
  • Hvordan skiller organisationer sig fra hinanden? Hvordan karakteriserer jeg min virksomhed – og hvilke udfordringer giver det mig for at lykkes? 
  • Hvad er forandringsledelse – og hvorfor er det vigtigt? 
  • Hvordan driver jeg selv forandringer, og hvordan kan jeg reagere på forandringer? 
  • Hvad betyder værdier og kultur for muligheden for at skabe forandringer?

Underviser er Allan J. Christensen. Allan er cand. comm. og har i 12 år været direktør i både Rambøll og NIRAS. I begge firmaer var han ledelsesmæssig ansvarlig for kommunikation, hvor kommunikationschefen refererede til Allan i NIRAS. I dag driver og ejer han Cambiamento, hvor han er ledelsesrådgiver inden fra strategisk positionering og kommunikation – og underviser bl.a. i udvikling af fagmedarbejderes rådgiverkompetencer. 

På kurset vil Allan inddrage sin egne erfaringer som direktør og som ledelsesrådgiver – og han vil desuden inddrage forskning inden for feltet. 

Alle webinarer vil være tilgængelige en uge efter afholdelse

 

Praktisk information

Dato:
onsdag, 27. september 2023
Tidspunkt:
9:00 - 10:30
Adresse:
På din skræm
Sted:
Online
Tilmeldingsfrist:
tirsdag, 26. september 2023 - 12:00
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant

Edit page