Styrk dig i rollen som sparringspartner for din ledelse, 1 webinar af 4

Webinar

Hvordan kan du blive ledelsens uundværlige højre hånd, så chefen tager fat i dig, når tvivlen er størst? 

”Jeg har jo det der personalemøde fredag morgen og skal fortælle om de dårlige resultater. Hvad skal jeg lægge vægt på, og hvordan skal jeg gøre det?”. Måske har du allerede fået det spørgsmål fra din chef – eller også håber du på at få det. 

Når du får spørgsmålet, er du mere end en fagperson, der kan mere end at bruge dit sit uddannelsesmæssige håndværk på operationelt niveau. Du træder ind det strategiske og taktiske rum. Og tager en rolle som fortrolig sparringspartner eller ledelsesrådgiver. 

På webinaret arbejder vi med, hvilke rådgiverkompetencer du som sparringspartner skal kunne håndtere. Vi kommer rundt om kompetencer som fx projektledelse, evnen til at lytte og stille gode spørgsmål, forretnings- og strategisk forståelse, hvor du skal være stærk for at mestre rollen som sparringspartner.

Rådgiverrollen kræver en række kompetencer, som vi sætter fokus på med dette introducerende webinar og 3 uddybende webinarer, hvor vi går i detaljen med de rådgiverkompetencer, du skal udvikle.

Underviser er Allan J. Christensen. Allan er cand. comm. og har i 12 år været direktør i både Rambøll og NIRAS. I begge firmaer var han ledelsesmæssig ansvarlig for kommunikation, hvor kommunikationschefen refererede til Allan i NIRAS. I dag driver og ejer han Cambiamento, hvor han er ledelsesrådgiver inden for strategisk positionering og kommunikation – og underviser bl.a. i udvikling af fagmedarbejderes rådgiverkompetencer. 

På webinaret vil Allan inddrage sin egne erfaringer som direktør og som ledelsesrådgiver – og han vil desuden inddrage forskning inden for feltet. 

Alle webinarer vil være tilgængelige en uge efter afholdelse.
Praktisk information

Dato:
tirsdag, 2. maj 2023
Tidspunkt:
09:00 - 11:00
Adresse:
Foran din computer
Sted:
Online
Tilmeldingsfrist:
fredag, 28. april 2023 - 12:00
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant