Personligt lederskab: Stå stærkt i din rolle, og brænd igennem med dine budskaber

Workshop

Kender du følelsen af ikke at kunne komme igennem med dine budskaber? Eller vil du gerne stå stærkere i dig selv og din rolle?

I dette oplæg lærer du, hvad personligt lederskab er, og du får nye veje, muligheder og konkret træning i at stå stærkt i din rolle, så du brænder igennem med dine ideer og budskaber.

Undervisningen er øvelsesbaseret, og oplægsholderen Tanja Hai krydrer med viden, så du får forståelse for og indsigt i, hvad det vil sige at tage personligt lederskab, og hvad du selv gør for at få større gennemslagskraft.

Du er som deltager en aktiv del af oplægget - vi skaber den gode oplevelse sammen, for det er først, når du bruger din nye viden og træner den, at du oplever en forandring og får adgang til at bruge nye værktøjer. Du og andre KS'ere får desuden mulighed for at lære hinanden at kende på andre måder og får værktøjer til at arbejde videre efter oplægget, så I kan fortsætte træningen.

Program (2,5 times oplæg + 30 min. pause):

  • Velkommen, præsentation og dagens program
  • Hvad er personligt lederskab, hvad vil det sige at tage lederskab, og hvorfor er det relevant for dig i din rolle?
  • Hvad står du for, og hvad kan andre regne med fra dig? I denne øvelse arbejder du med at finde dine grundlæggende værdier, og hvordan du sætter dem i spil, når du vil stå stærkt i dig selv og din rolle.
  • Design din rolle: I denne øvelse skaber du din egen rolle præcis, som du ønsker, den skal se ud, så du har en ledestjerne, som guider dig i din hverdag.
  • Pause (hvor vi byder på lidt at spise)
  • Klar til at tage lederskab: Få værktøjer til at sætte dig selv op til at brænde igennem med dine budskaber.
  • Præsentér dig selv, og få feedback: I denne øvelse får du hands-on-træning i at præsentere dig selv og dit budskab, og du får feedback til at blive endnu bedre.
  • Opsamling og input til at arbejde videre med personligt lederskab

Om Tanja Hai

Jeg er certificeret Ledercoach, Master i Kommunikation og Speaking og certificeret Mastercoach i Teamcoaching & Leadership. Alle uddannelser er taget hos Mindjuice Academy, der er pionerer inden for bevidst ledelse og transformativ coaching. Derudover har jeg + 6 års ledererfaring, jeg har arbejdet med strategisk og operationel marketing og kommunikation i + 15 år og er i dag selvstændig.

Praktisk information

Dato:
torsdag, 20. april 2023
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Adresse:
Åboulevarden 31, Aarhus C
Sted:
Midtjylland
Tilmeldingsfrist:
mandag, 17. april 2023 - 20:33
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant

Edit page