Online jobsøgningskursus

Webkursus

Få ny motivation og inspiration til din jobsøgning. Det hele foregår online, ingen fysisk fremmøde ingen webinarer - men jobsøgningskursus hjemme hos dig, når det passer ind i dine planer

Er du jobsøgende, og vil du gerne: 

- Have 4 uger med masser af nye idéer til din jobsøgning?
- Vide alt, hvad der skal til for at lande dit næste job?
- Guides gennem din jobsøgningsproces?
- Selv planlægge, hvornår du vil på kursus?
- Have videoer og guidebøger, der giver dig opskriften på andres succeser med jobsøgning?
- Have god samvittighed med din jobsøgning?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af ovenstående spørgsmål, så er det her det rigtige kursus for dig. Vi opfordrer dig til at læse hele beskrivelsen, inden du tilmelder dig. 

Onlinekurset indeholder seks kapitler hver med video og tilhørende guidebog, hvor du lærer at: 

- Ringe på stillingsopslaget og stille de rigtige spørgsmål uden at spilde nogens tid
- Skrive en fremadrettet ansøgning, der viser din motivation og får dig til samtale
- Skrive et målrettet CV med resultater, der fanger læseren på under 10 sekunder
- Udfylde din profil, vælge den rigtige strategi og lande dit næste job via LinkedIn
- Netværke dig til et job, uanset om du er introvert eller ekstrovert
- Vise gennemslagskraft og personlighed til jobsamtalen, som får ansættelsesudvalget til at vælge dig

Onlinekurset tager udgangspunkt i, hvordan andre har haft succes i deres jobsøgning, hvad markedet efterspørger af en jobsøger, og hvordan jobsøgningen ser ud gennem rekrutteringspersonens øjne. Du vil gennem konkrete opgaver finde din egen vej til en succesfuld jobsøgningsproces og via effektive værktøjer og simple strategier være i stand til at føre den ud i livet.

Kurset er udviklet af jobsøgningsekspert Ricki Nielsen, som løbende indsamler viden gennem sit store rekrutteringsnetværk og de tusindvis af jobsøgende, han møder hvert år. 

For at hjælpe dig med at bevare motivationen, og for at sikre, at du kommer godt igennem hele kurset, skriver vi til dig 4 gange om ugen de næste 4 uger med dagens opgaver. Du kan selvfølgelig tage kurset, lige som du har lyst til, så emailserien er kun tænkt som en hjælp, og du kan altid afmelde dig.

Du kan se onlinekurset på alle telefoner, tablets og computere. Du kan også lytte til materialet i form af lydfiler, der indeholder samme lydspor som videoerne. Det giver mening, hvis du er på farten. Du har adgang til kurset i 4 uger, og kan i denne periode se kurset lige så mange gange, du har lyst til. 

Onlinekurset er baseret på Ricki Nielsens fysiske workshop: ‘Revolutionér din Jobsøgning’, som vi de sidste par år løbende har afholdt i Kommunikation og Sprog.

Tilmeldingsbetingelser:
Vi gør opmærksom på, at kurset udbydes af 'Ricki Nielsen' på vegne af Kommunikation og Sprog. Ved din tilmelding giver du derfor tilladelse til, at Kommunikation og Sprog videregiver din e-mail adresse til 'Ricki Nielsen', og at dette samtidig vil være identifikation af dit fagforeningsmedlemsskab. Videregivelsen af din e-mailadresse er nødvendig for, at du kan deltage i onlinekurset Revolutionér din jobsøgning. Din e-mailadresse vil blive slettet af 'Ricki Nielsen', så snart du har afsluttet kurset. Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til videregivelsen af din e-mailadresse ved at skrive til karriere@kommunikationogsprog.dk. Tilbagekaldelse vil medføre, at du ikke længere kan deltage i kurset.


Praktisk information

Dato:
mandag, 2. oktober 2023
Tidspunkt:
09:00 - 16:30
Adresse:
Foran din computer
Sted:
Online
Tilmeldingsfrist:
søndag, 1. oktober 2023 - 23:00
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant

Edit page