Nysgerrig på Virtual Reality og dets muligheder?

Gåhjemmøde

Tilbring en eftermiddag med KS og Innovation Lab og få indblik i teknologier og trends med særlig fokus på Virtual Reality. 

Innovation Lab medbringer et indsigtsfuldt og inspirerende oplæg(40-50 min) med fokus på Virtual Reality og Augmented Reality samt deres forskelle, ligheder, fordele/ulemper, perspektiver samt hvad udviklingen bevæger sig imod i fremtiden (+ eventuelt andre relevante fremtidstrends, tendenser og teknologier). 

Gennem oplægget bliver deltagerne guidet gennem en fortælling om en hastig digital udvikling, effekten på deltagernes hverdag og arbejdsliv og den værdi VR og AR muliggør for både mennesker og virksomheder. 

Innovation Lab er garant for at deltagerne går hjem med en stor oplevelse, interessante snakke samt et spændende indblik i fremtiden. 

ADD-ON. Foruden et medrivende og inspirerende foredrag omkring den hastige udvikling og fremtiden for VR får deltagerne også mulighed for en hands-on mulighed(30-40 min), hvor deltagerne får en fysisk oplevelse som de sent vil glemme.

Virtual Reality er noget helt specielt og det giver en endnu dybere forståelse når det opleves fysisk. VR er yderst stærke sansepåvirkninger og det bliver fremtidens medie for kommunikation, undervisning, underholdning og meget meget mere. 

KS og Innovation Lab inviterer på en tur til en anden verden, en verden hvor vi har uanede muligheder, et univers af nye perspektiver. 

Håber vi ses.

Vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis deltagerantallet er mindre end 20 personer senest en uge før gå-hjem-mødets afholdelse.

Praktisk information

Dato:
torsdag, 15. september 2022
Tidspunkt:
17:30 - 19:00
Adresse:
Åboulevarden 31, 2. sal, 8000 Aarhus
Sted:
Midtjylland
Tilmeldingsfrist:
torsdag, 8. september 2022 - 16:00
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant