Nu kan du streame webinaret: Potentialer og fælder for den strategiske kommunikatør

Webinar

Med dette link til får du adgang til optagelsen af vores populære webinar 'Potentialer og fælder for den strategiske kommunikatør' fra marts 2024. Du kan se webinaret, når det passer dig, og du skal derfor ikke tilmelde dig.  

Du finder webinaret her: Webinararkiv - Potentialer og fælder for den strategiske kommunikatør

Verden hvirvler – med nye muligheder og momentum for kommunikatører. I en ny bog fra Anne Katrine Lund & Mette Refshauge stiller de skarpt på netop det: ”Strategisk kommunikation i praksis – viden og værktøjer til at skabe værdi.” De kombinerer teori med konkrete cases fra Mærsk. 

Med afsæt i konkrete cases gennemgår vi, hvorfor dine håndværksmæssige kompetencer er så vigtige, og hvordan du holder dem i god form. Hvordan du bedst agerer i krydsfeltet mellem strategi og håndværk, så du skaber værdi i praksis i en travl hverdag. 

Vi har inviteret Anne Katrine ind til en morgenbooster, hvor hun bruger en halv time på at give os de vigtigste guldkorn og inspiration til det afgørende arbejde som strategisk kommunikatør i praksis. Hun bliver hængende til en uformel spørgetime efter oplægget, hvor du kan vende dilemmaer, stille spørgsmål eller bede om uddybninger. 

 

Det får du ud af at deltage:

  • Få ny inspiration til hverdagen som strategisk kommunikatør, så du kan gribe de mange muligheder endnu bedre
     

  • Lær nye værktøjer til dit strategiske maskinrum, så du kan få en større gennemslagskraft med dit arbejde.
     

  • Skærp dit blik for blindspots og muligheder for den strategiske kommunikatør lige nu.

     

Om oplægsholderen

Anne Katrine Lund er ph.d. i retorik og garvet strategisk rådgiver i Danmarks store offentlige og private organisationer og træner af kommunikatører. 

 Webinaret blev afholdt den 14. marts 2024.04.02

Praktisk information

Sted:
Online
Oplægsholder:
Anne Katrine Lund
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant

Edit page